Horoscopul banilor pentru Berbec

Semnul tău zodiacal este departe de influența benefică a astrelor din punct de vedere financiar. Vara aceasta nu reușești să obții cu ușurință banii de care ai nevoie. În lunile iulie și august, situația ta materială va fii fluctuantă și vei avea nevoie de ajutor din partea prietenilor mai înstăriți.

Horoscopul banilor pentru Taur

Ai un simț dezvoltat al afacerilor și se pare că știi cum să atragi banii de partea ta. Nu se poate spune că te scalzi în bani, dar nici nu duci lipsă de ei, mai ales atunci când ai mare nevoie să îți planifici vacanța sau să faci cumpărături urgente. Situația ta materială va fi constantă până la toamnă.

Horoscopul banilor pentru Gemeni

Banii îți scapă printre degete cu ușurință. Dintotdeauna ți-ai dorit să ai parte de o situație materială bună, dar atunci când obții o sumă mai mare de bani nu te poți abține să nu o cheltuiești pe toată. Fii cumpătată și vei avea nilte bani puși deoparte pentru orice împrejurare.

Horoscopul banilor pentru Rac

Vei avea noroc chior la bani. Când te aștepți mai puțin, banii vin la tine fie dintr-o moștenire, fie dintr-o recompensă plătită mai târziu. Luna aceasta vei depune toate eforturile pentru a-i obține, indiferent la ce mijloace recurgi. Iar luna viitoare, te poți distra în voie și poți călători departe.

Horoscopul banilor pentru Leu

De-a lungul vieții, te-ai bucurat de confort financiar în fiecare an, fie că banii veneau de la părinți, de la soț sau din munca ta. Vara aceasta, nu te poți plânge, chiar dacă economiile tale au mai scăzut. Vei găsi în următoarele săptămâni ocazia să scoți bani din diverse combinații inteligente.

Horoscopul banilor pentru Fecioară

Muncești din greu pentru fiecare bănuț câștigat. Ești angajatul ideal, care își vede de treabă și se mulțumește cu puțin. Dacă ai superiori suficient de inteligenți, luna aceasta te vor răsplăti pentru munca ta și vei beneficia de un bonus sau de un salariu mai mare. Lucrurile se vor schimba în bine.

Horoscopul banilor pentru Balanță

Se pare că nu vei avea mare noroc la bani, dar cel puțin știi cum să faci economii pentru planurile tale personale. În clipele mai grele, providența îți trimite pe cineva care te ajută să te descurci de minune cu bani puțini. Luna aceasta, nu te poț plânge de sprijin financiar, iar în vacanță îți vei permite aproape orice.

Horoscopul banilor pentru Scorpion

Trebuie să te implici mai mult în proiectele dificile de la serviciu, dacă vrei să câștigi niște bani în plus. Sau să te gândești la afaceri noi care ar putea atrage clienții, când concurența petrece în vacanță. Întotdeauna ai acționat la momentul potrivit, când rivalii au lăsat garda jos. Și acum vei obține mai mult, dacă ești ambițioasă.

Horoscopul banilor pentru Săgetător

Spiritul tău dinamic atrage banii ca un magnet. Te pricepi să faci bani și știi să îi impulsionezi și pe alții să te ajute. Luna aceasta, vei avea ocazia să întâlnești oameni care manevrează sume mari de bani și care ar putea să te ia și pe tine sub aripa lor. Profită și vei avea câștiguri bune mai târziu.

Horoscopul banilor pentru Capricorn

Astrele nu te ajută prea mult din punct de vedere financiar, dar spiritul tău prevăzător te îndeamnă să faci economii și să cheltuiești cu măsură. În iulie, te distrezi cu ceea ce ai adunat, iar în august vei reuși să pui la loc ceea ce ai cheltuit.

Horoscopul banilor pentru Vărsător

De multe ori s-a întâmplat să obții bani cu ușurință și să îi pierzi în câteva zile. Ai grijă să nu pățești același lucru și în vara asta. Iulie este perioada în care ești tentată să risipești banii pe distracții de tot felul. Dar în august trebuie să te gândești și la lucrurile mai importante.

Horoscopul banilor pentru Pești

Îți place să ai bani, dar nu depui eforturi prea mari să îi obții. De multe ori, ai investit greșit sume mari, iar acest lucru se poate repeta în luna august. Gândește-te foarte bine ce vrei să faci cu economiile tale în această vară, ca să nu le risipești fără rost. Nu vei duce lipsă de bani, dar nici nu vei mai aduna.

sursa foto: Foter.com