Luna plină din 7 martie, din zodia Fecioarei, ne aduce în această săptămână o conjunctură astrală norocoasă. Câteva zodii vor profita din plin de influența ei și vor rezolva probleme mai vechi. Vor reuși să scape de griji, vor răsufla ușurate și își vor face planuri noi pentru luna martie și pentru viitorul apropiat. Iar cele mai îndrăznețe dintre ele vor rezolva definitiv situații tensionate în familie.

Zodia Taur

Semn de Pământ, patronat de Venus, Taurul are întotdeauna de câștigat când Luna plină ajunge în zodia Fecioarei. Iar în aceste zile, când Venus este în Berbec, energia sporește, lucrurile se precipită, apar vești bune și conjuncturi favorabile pentru Tauri. În perioada 6 – 9/10 martie, nativii Zodiei vor avea ocazia să rezolve definitiv unele probleme de serviciu, să finalizeze contracte cu cei mai pretențioși clienți și să câștige mai mulți bani decât sperau.

Zodia Rac

Dacă este Lună plină în Fecioară, nativii Raci profită și se ocupă îndeaproape de familie și de sănătatea lor. Este o perioadă prielnică pentru diverse analize și intervenții medicale, pentru tratamente noi și pentru rezolvarea unor probeme mai vechi. Nativii care suferă de alergii, de boli de piele, de infecții respiratorii sau viroze și migrene, vor găsi o alinare și vor scăpa de aceste probleme cu soluții mai bune.

Zodia Fecioară și Luna plină din 7 martie

Pentru nativii Fecioare, în mod cert, perioada 6 – 9 martie este una de bun augur. Când Luna plină ajunge în zodia lor, lucrurile încep să se lege, ceea ce era destrămat se poate repara, iar ceea ce era dezorganizat de alții, se poate organiza mai bine pentru a aduce profit. Fecioarele pot rezolva acum tot felul de probleme la serviciu mult mai repede și se pot bucura de apreciere și de bonusuri consistente.  

Zodia Balanță

Nativii Balanțe vor avea zile bune în aceste zile marcate de Luna plină din 7 martie. Va fi o perioadă de bun augur pentru sănătate, pentru copii și pentru familie. Tot ceea ce vor să realizeze în aceste zile legate de copii se va împlini. Vor găsi banii necesari, vor găsi sprijin, vor avea idei bune să îi îndrume pe cei mici către activități educative și interesante. O altă veste bună este că nativii care au copii cu probleme de sănătate vor reuși să găsească tratamentul potrivit și vor trece de această perioadă critică.

Zodia Capricorn  

Capricornii se pot considera norocoși, deoarece Luna plină din Fecioară marchează o perioadă prosperă, în care se adună bani din mai multe surse. Unii dintre ei recuperează banii pe care trebuia să îi primească în luna februarie, alții primesc comisioane și bonusuri pentru activitatea lor de la serviciu. Cei mai mulți Capricorni vor trece de problemele financiare și vor putea face investiții pentru familie.