Zodia Vărsător este asociată cu cea de a 11-a casă a zodiacului care guvernează prietenia, comunicarea și diplomația. Cu toate acestea, este o zodie fixă de Aer, iar acest lucru accentuează anumite defecte care ne enervează la nativii Vărsători.

Vărsătorii sunt împrăștiați

Zodie de Aer, zodia Vărsător este destul de haotică, dezorganizată și împrăștiată. Oricâte idei bune ar avea, dacă nu știe să le pună în practică într-o ordine bună, va avea mereu de pierdut.

Zodia Vărsător are un suflet destul de rece

La prima vedere, nativii Vărsători sunt sociabili, prietenoși și generoși. Ei ajută adesea persoanele care au nevoie de ei. Cu toate acestea, gesturile lor generoase se îndreaptă adesea către prieteni, rude și copii, mai puțin către partenerul de cuplu. În dragoste, Vărsătorii sunt mai degrabă reci și lipsiți de pasiune, au pretenția să fie iubiți și răsfățați, dar fără să ofere în schimb același lucru.

Vărsătorii, încăpățânați când nu este cazul

Poate că lucrul care ne enervează cel mai mult la zodia Vărsător este încăpățânarea ei inutilă în situații în care nu au deloc dreptate. Chiar dacă știu că greșesc, Vărsătorii continuă să meargă pe drumul ales și nu se uită cât rău pot face în jurul lor.

Vărsătorii sunt imprevizibili

Independenți și siguri de ei, pentru ceilalți Vărsătorii sunt imprevizibili pentru că se orientează în direcții în care nimeni nu ar merge. Nu este un defect să fii imprevizibil, dar trebuie să ai idei bune. Iar Vărsătorii de obicei vin cu idei pe care ceilalți nu le înțeleg și nu le acceptă.