Nativii din zodia Berbec sunt genul de oameni care nu sunt niciodată mulțumiți cu ceea ce au. Și tocmai de aceea sunt mai agresivi, mai dominatori, mai cicălitori și mai enervanți. Sigur că au și o mulțime de calități, dintre care curajul va fi mereu în top.

Berbecii sunt mereu agresivi

Agresivitatea este latura lor dominantă. Fiecare persoană născută în zodia Berbec încaercă să mascheze acest lucru prin regulile de etichetă și educația pe care o primește, dar în momentele critice nu se pot abține. Berbecii sunt atrași de conflicte, le generează pentru a testa limitele celorlalți sau le întrețin, chiar dacă știu că nu vor câștiga nimic.

Zodia Berbec, sinonimă cu o fire agitată

Berbecii se laudă că sunt dinamici, dar nu întotdeauna în sensul bun. Ei fac tot timpul ceva, sunt agitați, se mișcă de colo-colo, pleacă la drum atunci când te aștepți mai puțin și încurcă lucrurile când tu crezi că le-ai descurcat. Agitația lor poate fi deosebit de obositoare pentru cineva mai calculat și organizat.

Berbecii sunt obositori de dominanți

Cine trăiește pe lângă nativi din zodia Berbecului știe că tendința lor de a domina discuțiile, relațiile, situațiile de orice fel este greu de suportat. Iar dacă ripostezi, abia îi dai o șansă să deschidă un conflict. Înclinația de a domina vine de fapt din teama ascunsă că pot fi părăsiți și dezamăgiți. Dacă Berbecii se simt apreciați cu adevărat și dacă sunt iubiți, tendința lor de dominare slăbește proporțional.