Decizii majore în dragoste

În august, este vremea cea mai potrivită pentru nativii Gemeni să facă o schimbare în relaţia de dragoste. Cei care nu mai sunt deloc fericiți alături de partenerii lor trebuie să discute deschis despre acest lucru și să încerce împreună să îndrepte lucrurile. Iar cei care sunt implicați în relații incerte, s-ar putea să ia decizia de a se căsători.

Mai multe călătorii decât în anii trecuți

Nativii Gemeni își vor împlini visul de a călători departe de casă, dar nu vor mai pleca în interes de serviciu sau singuri. De data aceasta, vor fi însoţiți de persoane dragi, deşi unele dintre ele s-ar putea să le creeze probleme. Dacă păstrează o atmosferă cât mai plăcută în grup, se vor bucura cu toții de vacanțe reușite.

Investiții importante în toamnă pentru nativii Gemeni

În pofida cheltuielilor mari din următoarea perioadă, Gemenii au ambiția să realizeze câteva investiții importante pentru confortul lor. În toamnă se vor concentra asupra casei și vor face schimbările necesare, astfel încât să se bucure de mai multă relaxare acasă în sezonul rece. Pentru nativii tineri, o investiție importantă în toamnă o constituie participarea la un curs special de pregătire în domeniul care îi pasionează.

Mai multe realizări profesionale

A doua jumătate a toamnei va fi o perioadă plină de evenimente deosebite la serviciu. Vor fi zile lungi foarte aglomerate, cu discuţii neplăcute şi întâlniri urgente. Nativii Gemeni vor avea momente în care vor fi tentați să renunţe, dar trebuie să se ambiţioneze şi să demonstreze că pot face faţă şi perioadelor mai grele. Deja, spre sfârşitul anului, soluţiile găsite de ei vor da roade.