Luna în creștere sau Luna în descreștere reprezintă două faze lungi, două perioade semnificative din mersul Lunii pe bolta cerească, deosebit de importante și pentru astrograma natală.

Poți afla ușor de pe internet dacă Luna era în creștere în ziua în care te-ai născut sau dacă era în descreștere, căutând un calculator pentru astrograme care îți indică și fazele Lunii. De asemenea, mai poți afla fazele Lunii la data nașterii tale tot de pe internet, pe paginile de web care oferă calendare lunare gratuite.

Ce semnifică pentru tine Luna în creștere

Perioada cuprinsă între nopțile întunecate cu Lună nouă și Luna plină este perioada în care Luna crește de la o zi la alta și poate dura aproximativ 9 zile.

Dacă Luna era în creștere la momentul nașterii tale, ai o personalitate complexă, care se dezvoltă treptat și acumulează multă energie. Îți place să construiești, să planifici și să colecționezi, să aduni bani și să îți faci o viață cât mai confortabilă și prosperă. Ești genul de om care face mereu planuri și are mereu noi obiective de atins.

  • Ești pozitivă și optimistă, îți place să muncești și să ai.
  • Îți place să faci planuri și ai mereu obiective îndrăznețe de atins;
  • Ești atentă la sentimentele celorlalți
  • Ești capabilă de sacrificii pentru persoanele dragi.

Ce semnifică Luna în descreștere pe astrograma ta

Persoanele care se nasc în cele aproximativ 10 zile ale lunii când astrul selenar se afla în descreștere sunt favorizate de astre. În această decadă a ciclului lunar, Luna acumulează cea mai mare energie și se apropia de faza finală pentru a o lua de la capăt, când va fi iar Lună nouă.

Dacă ești născută când Luna descrește, ești o persoană puternică, rezistentă și determinată. Ești hotărâtă să obții ceea ce vrei în viață, nu te lași influențată de nimeni și ai un psihic foarte rezistent. De asemenea, te bucuri și de o imunitate și de o sănătate puternică, cel puțin în primele etape ale vieții.

  • Ai o natură reflexivă și ești un fin observator
  • Îți place ordinea, curățenia, puritatea
  • Apreciezi frumusețea, indiferent de formele ei
  • Apreciezi liniștea, relaxarea și activitățile care contribuie la o atmosferă pașnică