Iată ce semnificație are și cum poate fi interpretat Ascendentul în zodia Gemeni, dacă știi deja că acesta este ascendentul tău. Vei afla cum te influențează, ce imagine îți face în lume și ce te ajută să obții în viață.

Nativii cu Ascendentul în zodia Gemeni au capacitatea de a ierta

Ascendentul în Gemeni are influenţe contradictorii asupra nativilor, accentuând trăsăturile de bază ale zodiei Gemeni. Unii nativi sunt veseli, vorbăreţi, superficiali, înclinaţi spre unele vicii, alţii sunt rezervaţi, misterioşi şi neîncrezători. Cu toate acestea, toţi au în comun curiozitatea. Puţine lucruri scapă privirilor lor ascuţite şi auzului fin, dacă sunt interesaţi cu adevărat de ele.

Nativii cu Ascendentul în zodia Gemeni au o trăsătură de caracter aparte. Ei sunt capabili să ierte, fără să mai aducă vorba vreodată de greşeala făcută. Şi sunt în stare să se poarte la fel de frumos cu cel care a comis greşeala. Pe de altă parte, dacă trebuie să suporte prea multe greşeli, nativii cu acest semn se îndepărtează încet, fără să facă reproşuri şi fără să aştepte explicaţii. Pur şi simplu, pun capăt relaţiei cu persoanele în cauză.

Cum te văd cei din jur

Nativii cu Ascendent în Gemeni dau impresia că sunt superficiali şi dezordonaţi. Datorită curiozităţii şi a faptului că sunt atraşi de subiecte extrem de variate, le place să vorbească mult, despre toate şi supără uneori persoanele mai tăcute.

Sunt firi grăbite, gata să înceapă o nouă activitate, ceea ce îi face să aibă prea puţin timp pentru cei din jur. Dacă sunt absorbiţi de un proiect interesant, lasă totul deoparte: casă, familie, relaţie pasională. Nativii din zodii de Aer îi înţeleg foarte bine, în timp ce nativii cu semne de Apă se feresc să se împrietenească cu ei.  

Ce obţi în viaţă datorită acestui ascendent

Persoanele cu Ascendentul în zodia Gemeni trebuie să îşi ţină în frâu tentaţia de a face mai multe lucruri odată. Riscă să aibă rezultate slabe şi să fie apoi nemulţumiţi. Răbdarea vine cu timpul, iar nativii maturi profită din plin de experienţa pe care o acumulează.

Aproape toţi cei născuţi cu acest Ascendent se bucură de stabilitate financiară după vârsta de 30 sau 35 de ani. Până atunci sunt înclinaţi să cheltuiască pe distracţii şi să călătorească foarte mult.

Ştiu să fie şi cumpătaţi când îşi propun un ţel anume: să îşi cumpere o proprietate valoroasă sau să îşi deschidă o afacere. Dintre toţi Gemenii, cei care au Ascendentul în aceeaşi zodie cu Soarele, sunt cei mai buni comercianţi.