Este ușor să afli dacă ai Ascendentul în Taur. Trebuie doar să folosești una dintre astrogramele gratuite pe care le găsești pe internet pentru a vedea dacă linia Ascendentului se afla în zodia Taurului la ora nașterii tale.

Trebuie să mai știi că Ascendentul este o linie imaginară pe harta astrogramei care indică zodia aflată la răsărit în ziua în care te-ai născut. Ascendentul imprimă fiecăruia dintre noi anumite trăsături de personalitate care ne ajută în viață și care încep să se manifeste puternic mai ales după vârsta de 25 – 30 de ani.

Ascendentul în Taur: prudenţă şi siguranţă, înainte de toate

Persoanele născute cu Ascendentul în Taur emană în jurul lor siguranţă, încredere şi linişte. Sunt stabile emoţional, se bucură din plin când faci o glumă şi dau impresia că îi protejează pe cei din jur de tot ce este mai rău.

Nativii cu acest ascendent au o personalitate puternică. Nu se străduiesc să iasă în evidenţă, dar atrag atenţia fără să vrea. Au opinii pertinente despre orice şi nu şi le schimbă până nu primesc dovezi foarte clare că greşesc.

Nativii cu Ascendent în zodia Taurului se remarcă totodată prin răbdare. Ei cântăresc cu multă atenţie fiecare detaliu înainte de a lua o decizie. Iar dacă este nevoie să lase timpul să rezolve situaţiile delicate, ştiu să aştepte.

De multe ori îşi acceptă destinul fără să încerce să schimbe ceva, dacă nu au de suferit. Ascendentul în Taur îi îndeamnă la schimbare şi luptă numai dacă sunt în pericol să piardă viaţa tihnită cu care sunt obişnuiţi.  

Cum te văd cei din jur

Nativii cu Ascendent în Taur sunt foarte atrăgători, iar bărbaţii, în special, sunt consideraţi nişte cuceritori. Siguranţa pe care o afişează este uneori interpretată drept nepăsare sau nonşalanţă. Până şi plăcerea lor de a se bucura de lucrurile simple pare un semn de superficialitate. În realitate, însă, ei sunt oameni practici și știu să aprecieze un lucru simplu și bun. Dar acestea sunt trăsături pe care le apreciezi la nativii cu Ascendent în Taur abia când trăieşti mai mult timp lângă ei.

În ceea ce privește trăsăturile negative, Ascendentul în Taur înseamnă uneori lipsă de imaginaţie, egoism şi avariţie. În cazuri extreme, unii dintre ei pot fi consideraţi agresivi.    

Cum te ajută în viață Ascendentul în Taur

Ascendentul în Taur înseamnă multă prudenţă. Nativii cu acest semn nu se grăbesc să înceapă o activitate nouă, dacă nu cunosc toate detaliile şi dacă nu se pricep foarte bine. Ei preferă să urmeze căile deja cunoscute, să rezolve toate problemele cu ajutorul banilor, şi nu prin alte pârghii sau cu ajutorul altor persoane.

Aceşti nativi nu ştiu să ceară ajutor şi muncesc foarte mult pentru a obţine ceva. Nici de ajutorul prietenilor nu ştiu să profite, aşa că le scapă multe şanse în viaţă. Îşi schimbă foarte greu locul de muncă, chiar dacă primesc o ofertă mai bună.

În privinţa familiei, sunt conservatori şi preferă rutina activităţilor zilnice, ceea ce i-ar putea face nefericiţi pe partenerii lor de viaţă. Dar viața este mult mai liniștită lângă persoanele cu Ascendent în Taur, care știu să îi protejeze pe cei dragi de șocuri emoționale și schimbări dramatice inutile.