Datorită lui Venus, nativii din zodia Balanţei sunt firile cele mai deschise ale zodiacului, capabili să se împrietenească peste noapte cu o persoană care le suscită interesul. Și tot datorită acestui astru, ei sunt înzestrați cu amabilitate, eleganţă, frumuseţe și echilibru. Sunt printre cei mai simpatici nativi, dornici să se distreze și să îi facă pe ceilalți să se simtă bine.

Firi prietenoase, dar şi pasive

Venus are asupra Balanţelor un impact mai puternic decât asupra Taurilor. Ea le oferă nativilor din Balanţă o anumită pasivitate faţă de forţele destinului. Balanţa nu va interveni niciodată în forţă pentru a rezolva o problemă în interes personal sau pentru a profita de slăbiciunea altei persoane.

Balanţele sunt prietenoase, dispuse să ajute, gata să accepte condiţiile pe care i le impui, atâta vreme cât nu le faci să sufere. Puterea lui Venus are, însă, şi un revers: nativii se hotărăsc foarte greu când sunt puşi în faţa unor momente critice în viaţă. Le trebuie săptămâni întregi sau poate chiar ani să se hotărască să îşi cumpere o casă, spre exemplu, sau o maşină mai scumpă.

Nativii din zodia Balanței, atrași de artă şi frumos

Balanţele se supără greu, dar când sunt nefericite şi suferă, nu le mai poţi împăca cu nimic. Când nu au de pierdut ceva drag sau când nu trebuie să facă vreun compromis grav, Balanţele sunt în stare să accepte prieteni capricioşi sau situaţii grele de muncă. Se feresc să fie în mijlocul atenţiei sau să ocupe posturi de conducere. Nu este lipsă de voinţă, ci, mai degrabă, plăcerea de a urmări din culise jocul de putere.

Venus le oferă Balanţelor şi spiritul ei vesel, plăcerea de a călători, de a se distra şi de a fugi o vreme de responsabilităţile dificile. Datorită acestei planete, Balanţele sunt atrase de artă şi de toate lucrurile delicate şi frumoase cu care tânjesc să îşi decoreze casa.

 

sursa foto: 123rf.com