Nativii Pești nu sunt suficient de atenți cu bunăstarea familiei

Oricât de mult și-ar iubi soția și copiii, un bărbat din zodia Pești este mai degrabă interesat de confortul personal și nu se zbate prea mult să ofere o situație materială mai bună familiei. Dacă are un venit decent, se mulțumește cu acesta toată viața și nu caută mai mult. Ca în viața oricui, vor fi momente în care va avea nevoie de mulți bani și de stabilitate financiară, dar va apela la părinți sau la rude.

Se lasă atrași de mici vicii costisitoare

Se știe că unul din marile defecte ale Peștilor este acela de a aduna mici vicii, care îi destabilizează. Alcoolul poate fi unul dintre ele, dar cel mai adesea poate fi vorba de jocuri de noroc, jocuri pe calculator, diverse pasiuni de a colecționa obiecte de serie, fără nicio valoare. Iar Peștii investesc mulți bani în aceste vicii, ceea ce va provoca o mulțime de probleme în familie.

Nu uită niciodată prima iubire

Un bărbat din zodia Pești va fi cu adevărat fericit dacă se va putea căsători cu prima iubire. Dar nu toți sunt la fel de norocoși. Mulți Pești sunt nevoiți să lase în urmă prima dragoste și să încerce să își refacă viața și să găsească pe altcineva pentru o căsnicie de durată. Dar nu vor uita prima femeie iubită, ceea ce le poate aduce mari necazuri în viața de cuplu, dacă păstrează legătura cu aceasta. Iar Peștii sunt destul de romantici și melancolici să nu refuze unei femei din trecut o întâlnire din când în când.