Oricât ar fi de sociabili, prietenoși și glumeți, Gemenii au capriciile și defectele lor, care se manifestă adesea în relațiile intime. Iată ce greșeli fac Gemenii în dragoste și de ce este atât de greu să îi ierți.

Gemenii te învață că oamenii au două fețe

În societate sunt cei mai apreciați. Glumeți, petrecăreți, deschiși, gata să asculte și să ajute pe oricine. Sunt sufletul petrecerii și toți prietenii te invidiază ce partener extraordinar ai. Dar acasă, de multe ori Gemenii sunt altfel.

Închiși, rezervați, căutând singurătatea pentru că, în realitate, ei nu au încredere în cei din jur și nici în cei care vor să îi iubească. Numai dacă le demonstrezi cu adevărat sentimentele tale profunde își deschid inima!

Ce greșeli fac Gemenii în dragoste. Uită prea repede!

Vei fi surprinsă să constați că partenerul tău Geamăn uită destul de repede lucrurile sau amănuntele importante pentru tine. Gemenii sunt destul de egoiști și rețin numai ceea ce îi interesează.

S-ar putea să uite aniversări care pentru tine contează, s-ar putea să uite preferințele tale muzicale sau culinare și s-ar putea să uite ce gesturi romantice ai făcut pentru el, dacă nu au fost suficient de impresionante.

Iar greșeala cea mai mare pe care o fac Gemenii în dragoste este aceea că uită că au greșit și nu își cer iertare.

Obișnuiește-te cu ritmul lor de viață!

Dacă vrei ca relația ta de dragoste cu un Geamăn să reziste, trebuie să te obișnuiești de la început cu ritmul lor alert de viață. Gemenii se plictisesc repede și ar face orice să își coloreze viața. Aleagă după mici aventuri, călătoresc mult, ies cu prietenii, citesc și studiază, participă la tot felul de activități sociale și au prea puțin timp pentru clipele romantice în doi.

Au stofă de lideri și sunt ambițioși. Vor ca partenerii lor să îi urmeze și să îi susțină, chiar dacă nu aleg mereu calea cea mai bună. Dacă nu ești genul care se supune în dragoste, nu vei rezista prea mult lângă un Geamăn.