Berbecul ia prea des decizii greșite

Viața este o competiție pentru Berbec, de la cele mai mărunte situații, până la marile alegeri și evenimente care îi marchează destinul. Este în firea lui să vrea să fie mereu cel mai bun și cel mai puternic, dar când dă de greu nu știe să gestioneze situația. Sigur că poate duce orice luptă, orice competiție, oricât ar fi de grea. Dar de cele mai multe ori ia decizii greșite și pierde.

Taurul poate să piardă controlul

Într-o clipă poate să piardă tot, pentru că nu reușește să își mai controleze emoțiile. Când apar obstacole prea mari în calea lui, Taurul pierde propriul control și ia decizii pripite. Nu este exclus ca în astfel de momente, Taurul să se îndepărteze tocmai de oamenii care țin cu adevărat la el și care îl pot ajuta.

Gemenii își complică singuri viața

Gemenii devin taciturni, nu vorbesc despre problemele lor, o vreme sunt inactivi, de parcă așteaptă să se întâmple ceva catastrofal. Dar tot ei, singuri, reușesc să își găsească un punct de sprijin și să treacă peste cele mai dificile obstacole. Gemenii nu se pierd cu firea, dar devin mai dificili.

Racul se retrage în carapacea familiei

Racul se bazează numai pe oamenii puternici din familie. Nu se va confesa niciodată prietenilor sau colegilor. Când dă de greu, devine mofluz, are toane, uneori vorbește, uneori nu. Până când nu reușește să își rezolve problemele, va sta cât mai retras. Iar dacă nu răspunde la mesaje și la telefoane, este evident că are probleme mari.

Leul preferă să lupte singur

Când pierde pământul de sub picioare, prima reacție este aceea de a fi organizat. O vreme își va linge rănile singur și nu va apela la nimeni să îl ajute. Tot singur va reuși să găsească o soluție și va munci foarte mult să îndrepte lucrurile. Leul nu disperă când are o perioadă grea și o scoate la capăt singur!

Fecioara, surprinzător de descurcăreață

Când dau de greu, Fecioarele întreabă în dreapta și stânga ce pot face, stau de vorbă cu oamenii care le pot ajuta, adună informații și soluții, le pun cap la cap și ies victorioase din orice încercare grea. Fecioara reușește totul fără compromisuri și fără pierderi regretabile. Fecioara este deosebit de descurcăreață în situațiile dificile.

Cum se descurcă zodiile când dau de greu

Balanța, mai puternică decât crede

Oricât ar părea de indecisă, în realitate Balanța este o fire puternică. În fața greutăților va avea nevoie de o vreme în care să se gândească la ea însăși și la consecințe, apoi va trece la acțiune. Încet, încet, va repara totul și își va echilibra viața cu orice preț.

Scorpionul, așteaptă să facă ceilalți totul

Dacă se confruntă cu probleme de ordin sentimental, care nu pot fi rezolvate cu bani, situația este grea pentru zodia Scorpion. Scorpionul nu prea știe cum să își arate dragostea, recunoștința și afecțiunea. Nu știe cum să rezolve o criză în relația de cuplu. El va aștepta întotdeauna ca celălalt să facă totul și tot va sta îmbufnat.

Săgetătorul se descurcă folosindu-se de alții

Săgetătorul nu dramatizează. Dar când situația devine prea dificilă, apelează fără jenă la prietenii care îl pot ajuta și insistă până când obține ceea ce vrea. Oricât ar fi de greu, Săgetătorul nu va suferi, pentru că știe că lucrurile se vor îndrepta și că întotdeauna se găsește o soluție, chiar și una de compromis.

Capricornul, mereu în picioare

Capricornul se va ridica întotdeauna, chiar și după cele mai dureroase situații, când pierde pe cineva drag, pentru că este foarte dur cu el însuși. Are pretenții mari de la el și știe că poate rezolva aproape totul!

Vărsătorul are nevoie de încurajări

Vărsătorul nu este genul care să suporte multă vreme o situație încurcată. Iar, dacă este prea greu, va insista pe lângă prieteni sau pe lângă părinți să îl ajute. Dacă are cel mai mic sprijin din partea cuiva, Vărsătorul trece peste toate.

Peștii se descurcă prin orice mijloace

Nativii Pești se consumă psihic foarte mult când dau de greu. Suferă, plâng, se plâng celor apropiați, dar trebuie să meargă mai departe. Sunt oameni ingenioși care vor găsi mereu o metodă să treacă peste momentele grele și să regăsească bucuria vieții.