Fiecare relație de dragoste are punctele ei forte și punctele ei nevralgice. Iar punctele forte țin de ceea ce este mai important pentru fiecare dintre parteneri. Iată ce spune zodiacul despre ceea ce este mai important în dragoste pentru fiecare zodie. Te poate ajuta să îți cunoști mai bine jumătatea!

Zodia Berbec: cele mai importante lucruri dintr-o relație de dragoste pentru nativul Berbec sunt curajul și pasiunea. Va face totul să cucerească persoana de care s-a îndrăgostit și va demonstra că pasiunea este totul pentru el.

Zodia Taur: senzualitatea, răbdarea și încrederea sunt cele mai importante lucruri în dragoste pentru Tauri. Acești nativi știu bine pe cine vor și ce vor de la o relație.

Zodia Gemeni: pentru acești nativi, conexiunea mentală este mult mai importantă decât pasiunea, deși sunt amanți foarte buni. Dar pentru Gemeni este mai important să aibă cu cine să comunice și să aibă o relație deschisă și echilibrată.

Ce caută în dragoste fiecare zodie!

Zodia Rac: nativii Raci vor căuta pe cineva cu aceeași sensibilitate ca a lor și cu capacitatea lor emoțională de a dărui iubire. Pasiunea contează mai puțin, dar tandrețea, sensibilitatea și romantismul… cel mai mult!

Zodia Leu: pasiunea și erotismul sunt în mod cert printre cele mai importante lucruri în dragoste pentru Lei, dar și jocul. O relația de dragoste fără jocuri și surprize începe să își piardă farmecul pentru Lei.

Zodia Fecioarei: afecțiunea necondiționată este cea mai importantă pentru nativii Fecioare. Ei sunt generoși în dragoste și fideli pe viață, dar așteaptă ca partenerii lor să le ofere totul pentru totdeauna.

Zodia Balanței: dragostea, visele în doi și romantismul sunt foarte importante pentru Balanțe, care nu cer niciodată iubire, atunci când își dau seama că nu o pot primi. Ele pot aștepta ani de zile partenerul capabil să le ofere o dragoste simplă și stabilă.

Zodia Scorpion: afecțiune profundă, mister și pasiune sunt primele lucruri pe care le caută un Scorpion la o relație intimă. Fără pasiune și mister, iubirea parcă nu are culoare.

Cele mai importante lucruri în relația de cuplu în funcție de zodie

Zodia Săgetător: inedit, mici aventuri în doi, jocuri provocatoare sunt cerințele unui Săgetător îndrăgostit. Acești nativi nu se mulțumesc doar cu un partener iubitor și fidel, ei vor mereu ceva provocator în viața de cuplu.

Zodia Capricorn: stabilitatea și siguranța sunt cele mai importante lucruri pe care le oferă și pe care le cere un nativ Capricorn în relația de cuplu. Numai că ceea ce oferă el, dacă nu este însoțit de pasiune și iubire, nu rezistă în timp.

Zodia Vărsător: libertatea, independența și libertatea de a alege sunt foarte importante pentru un nativ Vărsător. Oricât de îndrăgostit ar fi, el nu suportă să se supună unor restricții specifice legăturilor intime. Vrea să fie independent și vrea ca partenerul sau partenera lui să aibă încredere în el.

Zodia Pești: sensibilitatea, compasiunea și empatia sunt foarte importante pentru nativii Pești care au mare nevoie de susținere în dragoste și care caută pe cineva să îi sprijine emoțional și să fie mereu alături de ei.