Află ce zodie ești în zodiacul chinezesc

tabel zodii chinezesti

 

Șobolanul

Anul acesta, Apa este elementul care îți aduce noroc, iar regulile feng shui spun că trebuie să pui o vază cu flori, un tablou cu peisaj marin sau orice alt obiect care sugerează apa în partea de nord a casei.

Boul

2016 este un an de Foc în astrologia chineză, iar Focul este elementul care îți poartă noroc în următoarele 12 luni. Ca să ai parte de prosperitate, pune un vas ceramic, realizat în cuptoare de foc, în dormitor sau pe birou, la locul de muncă.

Tigrul

Mizează pe elementul Pământ în 2016 și vei avea parte de împlinirea unui vis drag. Cumpără o plantă la ghiveci și pune-o în camera în care petreci cel mai mult timp sau sădește un pom fructifer.

Iepurele

Pentru a avea noroc anul acesta, nativii Iepuri trebuie să plaseze un element de Pământ într-un loc secret din casă, spre exemplu un mic obiect decorativ din jad. Pentru reușite profesionale, obiectul respectiv trebuie să fie pus în partea de nord-est a dormitorului.

Dragonul

Ține, în apropiere de ferestre, un bol rotund cu apă, plin de flori, când trebuie să te confrunți cu probleme. Apa este elementul care îți poartă noroc anul acesta și ai nevoie de ea în momentele critice.

Șarpele

Metalul este elementul care te ajută în acest an și trebuie să porți mai des bijuterii din aur sau din argint. În casă, poți pune un obiect decorativ din metal în partea de vest ca să beneficiezi de protecție și bunăstare.

Calul

Mizează pe Metal, pentru că este elementul benefic al zodiei tale în acest an. Conform astrologilor chinezi, o broscuță din bronz sau monede de metal puse în partea de nord-vest a casei vor aduce norocul în viața ta.

Capra

Este o zodie care are întotdeauna noroc dacă folosește elementul Lemn. O cutie decorativă din lemn sau orice alt obiect din lemn care are o conotație specială pentru tine te va ajuta, dacă îl iei la birou sau dacă îl ții la vedere în casă.

Maimuța

Deși este anul ei, iar elementul lui 2016 este Focul, Maimuța va avea mai mult noroc dacă va miza pe Lemn, și mai ales lemn viu. Norocul tău este ocrotit dacă îți cumperi un bonsai, un lămâi sau un ficus la ghiveci. Cu cât este mai înaltă planta, cu atât mai bine!

Cocoșul

În perioadele mai grele ale anului, folosește Focul să alungi ghinionul și să atragi norocul. Aprinde lumânări albe sau bețișoare parfumate, ca să te bucuri de influența benefică a Focului.

Câinele

Pentru a avea noroc anul acesta, ar fi bine să eviți Apa și Focul în momentele critice și să te bazezi pe energia Lemnului. Bijuteriile din lemn, obiectele decorative sau pur și simplu crenguțele de copaci pot fi folosite pentru a atrage norocul.

Porcul

Dacă ești născută în această zodie, ai nevoie de Foc să fii mai norocoasă! Folosește mai des un vas pentru aromaterapie în care să arzi uleiuri esențiale sau bețișoare parfumate.

sursa foto: 123rf.com