Tigrul de Apă se numără printre puținele zodii care au mult mai multe atribute pozitive, decât negative. Tocmai de aceea este considerată o zodie favorabilă și norocoasă, care poate aduce în viața noastră șansele și schimbările de care avem nevoie.

Înainte de toate, anul Tigrului este un an al marilor speranțe. Visurile și speranțele noastre sunt acum susținute de energia, curajul și îndrăzneala acestei zodii care ne învață să fim mult mai activi și mai bătăioși.

Cum este caracterizată zodia Tigrului

Tigrul este a treia zodie din ciclul chinezesc, este o zodie de primăvară, iar luna acestei zodii este luna februarie. În zodiacul european, corespunde cu Vărsătorul.

Tigrul are un caracter dominant, este impulsiv, pasional, cuceritor, carismatic, dar și foarte agitat și nervos atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește el. Tigrul este genul de om curajos, care ia toate deciziile, fie ele bune sau rele și care nu dă socoteală nimănui. Are extravaganțele lui, este mare amator de călătorii și aventuri și face schimbări bruște în viață. Nu prea pune preț pe bani, ci pe experiențe și îi place să încerce tot felul de lucruri noi.

Ce înseamnă Tigrul de Apă

În mitologia chineză, Tigrul este regele animalelor și este simbolul curajului, al puterii, al liderului neînfricat și al rezistenței. În plus, se crede că Tigrul este singura zodie care poate bloca energiile negative și magia neagră, farmecele și ghinioanele.

În ceea ce privește elementele primordiale din astrologia chineză, 2022 este un an al Apei, ceea ce ne arată că zodia dominantă este Tigrul de Apă. Principiul activ al Apei este să lăsăm vechiul în urmă și să îmbrățisăm noul.

Să ne lăsăm cuceriți de fluxul de evenimente, șanse și oportunități care vor apărea în acest an, să lăsăm deoparte teama și vechile deprinderi și să mergem mai departe, să evoluăm, să ne bucurăm de calitățile Apei: spală greșelile și ideile vechi și ne ajută să descoperim resurse noi.

Citește ce aduce Tigrul de Apă pentru fiecare zodie anul acesta în horoscopul chinezesc 2022.

Aspecte din viață favorizate de zodia Tigrului

În anul 2022, vibrațiile acestei zodii vor favoriza în mod deosebit inițiativele în plan personal și profesional, pasiunile, dragostea, relațiile de cuplu, călătoriile, schimbările profesionale, studiile, activitățile sportive, relocarea în alte localități sau locuințe.

Aspectele mai puțin favorizate de Tigru sunt câștigurile, banii, salariile, profitul, economiile, investițiile, construcțiile, politica, sănătatea, tot ce este vechi și tradițional.