Mercur este astrul guvernator al zodiei Gemeni și unul dintre astrele prietene cu femeile Gemeni. Cu toate acestea, Mercur are câteva defecte mari care se imprimă și asupra nativelor din această zodie. Oricât ar părea ele de norocoase, independente și istețe, femeile Gemeni au căpătat și câteva trăsături de caracter enervante.

Femeile Gemeni vorbesc prea mult

Dacă ai o colegă sau o prietenă născută în zodia Gemeni, știi deja cât de vorbărețe și băgăcioase pot fi aceste femei. Numai gura lor se aude și trec de la un subiect la altul cu atâta rapiditate, că abia ai timp să le dai replica.

Cu toate acestea, femeile Gemeni sunt destul de simpatice cu vorbăria lor degajată, pentru că nu te plictisesc. Sunt la curent cu tot felul de noutăți, sunt atrase de artă, cultură și educație și au un vocabular distins. De la ele poți afla multe lucruri interesante și atractive, iar această trăsătură vine de la Mercur, care era considerat vestitorul zeilor.  

Gemenele sunt copilăroase

Una dintre trăsăturile pe care femeile din zodia Gemeni încearcă adesea să o camufleze este înclinația lor de a fi copilăroase. Gemenele sunt ușor superficiale, ocolesc responsabilitățile și situațiile grave ale vieții și se refugiază în diverse activități ușurele: un hobby creativ, animale de companie, plimbări lungi, jocuri pe internet, rețele sociale, seriale siropoase, etc. De multe ori refuză să se mai ocupe de treburile casei sau de obligațiile de serviciu pentru a fi libere să facă ce vor. Și de multe ori se plictisesc prea repede de ceea ce fac, exact ca un copil.

Femeile din Gemeni iubesc luxul

Deși nu le place să recunoască, pentru că fac eforturi să fie cât mai echilibrate, Gemenele iubesc lucrurile fine, banii, bijuteriile, cosmeticele și produsele de lux. Mercur era zeul comerțului și al câștigurilor, așa că pentru femeile Gemeni câștigurile sunt foarte importante. Le place să aibă mulți bani, le place să muncească și să creeze ceva ce aduce bani, dar le place să fie și întreținute de bărbați cu situații materiale foarte bune.

Poate că nu este neapărat un defect, dar Gemenele care nu se bucură de o situație financiară prea bună, încep să aibă probleme de încredere și stimă de sine, încep să fie anxioase și neglijente, pentru că ele nu se pot dezvolta decât dacă se bucură de o viață prosperă.