Berbec – cartea Lunii

În tarot, Luna este ca o oglindă întunecată, în care poți vedea că lumea nu este așa cum crezi tu. Luna înseamnă speranță, romantism și dragoste, dar și decepții, înșelăciune și interpretări greșite. În acest an, Berbecii trebuie să fie foarte atenți la oamenii care fac prea multe promisiuni, pentru că s-ar putea să fie simple iluzii.

Taur – cartea Carului

Carul sau faetonul înseamnă în Tarot confruntare, voință, luptă interioară și victorie. Această carte apare când există situații potrivnice, piedici și obstacole care nu țin de voința noastră, dar și oameni potrivnici pe care îi putem depista la timp pentru a-i ține la distanță.

Tarotul și zodia ta în 2019

Gemeni – cartea Stelei

Steaua este o carte pozitivă, cu un mesaj optimist. Ea se arată de obicei după o perioadă dificilă, în care ne-am confruntat cu pierderi și avem nevoie de vești bune pentru a ne regăsi speranța. Este totodată o carte care ne sfătuiește să ne găsim noi surse de energie, noi inspirații și o nouă cale.

Rac – cartea Puterii

Puterea sau Forța este o carte care vorbește despre rezistență și curaj, despre energie și perseverență. Acesta trebuie să fie și drumul nativilor Raci în 2019, presărat cu multă putere interioară și putere de rezistență. Lucrurile se vor schimba de multe ori în calea lor, dar ei trebuie să rămână drepți.

Leu – cartea Echilibrului

În 2019, se pare că nativii din zodia Leului au nevoie de echilibru pentru a-și regăsi forța interioară. Poate că ți-au risipit energia pe lucruri care nu au avut valoarea la care se așteptau. Anul acesta, trebuie să își concentreze eforturile asupra unor proiecte concrete și să fie mai echilibrați sufletește pentru a izbândi.

Fecioară – cartea Soarelui

Nativii Fecioare au parte de una dintre cele mai frumoase și puternice cărți de tarot, Soarele. Este o carte care semnifică mulțumirea de sine, energia interioară și armonia. Soarele aduce fericire prin echilibrul pe care Fecioarele îl găsesc în interiorul lor, și nu prin lucrurile sau faima inutilă pe care le adună.

Balanța – cartea Lumii

Pentru Balanțe, în 2019 se arată cartea Lumii, o carte a împlinirilor și a reușitelor. Pentru ele se anunță un an în care vor munci mult, dar vor avea și satisfacții. Balanțele vor duce la capăt multe dintre proiectele pe care le-au început de câțiva ani și vor fi mulțumite.

Tarotul și zodia ta în 2019

Scorpion – cartea Împărătesei

Este o carte cu un mesaj pozitiv, care vorbește despre împlinire, despre dragoste și despre progres. Este un mesaj pentru Scorpioni să fie mai deschiși și mai creativi, să profite de ceea ce se întâmplă frumos și jurul lor și să încerce să creeze la rândul lor ceva durabil.

Săgetător – cartea Dreptății

Această carte se arată atunci când trebuie să suportăm consecințele acțiunilor și deciziilor noastre, fie ele bune sau rele. Pentru Săgetători aceasta este ca un avertisment să fie mult mai calculați și mai înțelepți în tot ceea ce fac anul acesta.

Capricorn – cartea Îndrăgostiților

Surprinzător, dar Capricornii trebuie să recâștige încrederea în dragoste anul acesta. Cartea Îndrăgostiților transmite un mesaj pentru nativii care au probleme în cuplu și care trebuie să învețe să le depășească cât mai curând pentru a rămâne împreună, așa cum își doresc.

Vărsător – cartea Împăratului

Este o carte a  puterii și a deciziilor, de aceea ea se arată când este nevoie de un nou început, de mai mult curaj și de mai multă muncă. Vărsătorii trebuie să găsească forța de a lua decizii majore anul acesta și trebuie să ia aceste decizii singuri, deoarece ei vor suporta și consecințele.