Poate ai observat deja că oamenii născuți în aceeași lună, la fel ca cei născuți în aceeași zodie, au în comun câteva trăsături definitorii. Printre ele sunt și calități, și defecte, dar de cele mai multe ori trebuie să ne concentrăm pe calități excepționale și să le scoatem în evidență.

Luna ianuarie

Persoanele născute în ianuarie sunt considerate conservatoare, foarte serioase și ambițioase. Se implică foarte mult în tot ceea ce fac, dacă au ceva de câștigat, și muncesc pe brânci, dacă au un loc de muncă așa cum și-au dorit.

Luna februarie

Surprinzător, deși este o lună rece și capricioasă, femeile care se nasc în februarie sunt calde, sensibile și romantice. La prima vedere, dispoziția lor este schimbătoare și nu prea știi cum să te apropii de ele. În realitate, au același suflet bun și nu păstrează supărarea prea mult timp.

Cum te influențează luna nașterii

Luna martie

Femeile născute în luna martie nu sunt niciodată trecute cu vederea. Au o karma puternică și o personalitate plăcută, care cucerește imediat. Marile lor calități se observă ușor când sunt alături de cei dragi, alături de familie sau de persoanele iubite. Sunt dedicate și loiale și tot ceea ce fac este pentru familie.

Luna aprilie

Astrologii spun că femeia născută în luna aprilie poate face orice bărbat cel mai fericit om din lume. Dar numai pe acel bărbat care știe cum să îi cucerească inima. Într-adevăr, persoanele născute în această lună și, în special, femeile, sunt cei mai buni parteneri de cursă lungă. Iubitori, atenți, răbdători și afectuoși, nativii lunii aprilie pot fi soți sau soții devotate.

Luna mai

Nativii acestei luni frumoase de primăvară sunt înzestrați cu trăsături fizice plăcute și au o fire la fel de plăcută. Sunt sociabili și prietenoși, glumeți și deschiși în compania celorlalți, dar tânjesc adesea și după câteva clipe de singurătate. Femeile născute în luna mai sunt îndrăznețe, muncitoare și perseverente.

Luna iunie

Persoanele născute în prima lună de vară sunt creative, curioase și vorbărețe. Dar sunt cinstite și nu vorbesc mult degeaba. Ele consideră că e mai bine să îi spui cuiva adevărul verde în față, decât să nu spui nimic și să lași loc la diverse interpretări.

Luna iulie

Nativii născuți în iulie au o doză mare de mister, pe care nu îl poți descifra nici după ce ajungi să îi cunoști mai bine. Sunt atrăgători, au o personalitate magnetică, au șarm, dar au și multe secrete, dar cel puțin așa le place să dea impresia, chiar dacă nu au nimic de ascuns. Pe de altă parte, au o imaginație bogată, sunt inteligenți și foarte descurcăreți.

Ce calități excepționale ai, în funcție de luna nașterii

Luna august

O combinație unică de generozitate și egoism… Persoanele născute în august sunt generoase, calde, iubitoare și oferă totul de la început. Dar, dacă sunt dezamăgite și înșelate, fac totul pentru a se răzbuna. Ele se implică pentru toată viața într-o relație și nu concep ca stabilitatea pe care și-o construiesc să fie distrusă.

Luna septembrie

Persoanele lunii septembrie sunt amabile, deschise, muncitoare și disciplinate. Își construiesc un stil de viață foarte bine echilibrat și fac tot posibilul să își împlinească toate visurile. Sunt afectuoase și generoase în dragoste și nu se implică decât în relații care știu că vor dura foarte mult timp.

Luna octombrie

Cine se naște în această lună de toamnă are o fire puternică și independentă. Aceste persoane nu se bazează niciodată pe familie și prieteni când sunt la ananghie. Întotdeauna vor încerca să se descurce singure și, de obicei, au și un mare ajutor din partea sorții, care le scoate o soluție favorabilă în cale.

Luna noiembrie

Femeile născute în această lună au o intuiție puternică, sunt foarte inteligente și mereu cu un pas înaintea altora. Pot recunoaște ușor când sunt înșelate și mințite și nu stau prea mult timp alături de persoanele care le dezamăgesc. Pe de altă parte, și ele știu să își ascundă adevăratele gânduri.

Luna decembrie

Se spune despre cei născuți în decembrie că au o inteligență ascuțită, că sunt practici și descurcăreți și că au un suflet bun. De multe ori, dau ei totul primii, fără să aștepte să primească ceva în schimb, dar se întâmplă adesea să fie răniți. Femeile născute în decembrie sunt generoase și optimiste.