Luna plină din Rac, din data de 18 ianuarie, este considerată una dintre cele mai interesante momente astrologice ale iernii. Ea poate fi deosebit de generoasă cu unele zodii, dar poate aduce schimbări și situații inedite în viața noastră.

Va fi un moment cu o încărcătură emoțională deosebită, un moment magic pentru mulți nativi care așteaptă de multă vreme un semn să își schimbe viața.

5 zodii, beneficii mari cu Luna plină din Rac

Trebuie să ținem cont că în această perioadă Venus și Mercur se află în mișcare retrogradă și multe zodii se confruntă cu mici probleme de comunicare, organizare și muncă. Ba chiar apar și probleme financiare în viața celor care nu și-au pus niște economii deoparte de anul trecut.

Dar vor fi și zodii privilegiate de Luna plină din Rac. Citește mai jos să vezi dacă te afli printre ele.

Taur

Nativii Tauri vor avea câteva zile deosebite în preajma Lunii pline. Venus retrograd și Luna din Rac vor amplifica nevoia de afecțiune și de comunicare la nivel intim. Vor fi zile mult mai bune pentru dragoste, pentru romantism, pentru a descoperi noi plăceri și activități de cuplu. Dar pot fi și zile mai puțin bune pentru sănătate, dacă nu se îngrijesc cu atenție.

Rac

Vor fi zile pline de dragoste și pasiune și mici surprize pentru nativii Raci care au relații solide și care au încredere în partenerii lor. Nativii Raci singuri pot avea câteva șanse să întâlnească pe cineva, dar nu trebuie să ceară prea multe de la începutul relației. Trebuie să aștepte să se formeze o legătură foarte solidă înainte de a cere mai multă implicare.

Balanță

Nativii din zodia Balanței vor avea o revelație în aceste zile și vor vedea mult mai clar ce direcție trebuie să urmeze. Nu toate visurile lor sunt realizabile anul acesta. Dar vor primi exact ceea ce au nevoie pentru a merge mai departe. Iar Luna plină din Rac va fi generoasă și poate aduce vești bune legate de relațiile profesionale.

Săgetător

Emoțiile și stările contradictorii sunt la cote maxime pentru Săgetători. Vor fi zile încărcate la serviciu, pentru că ei nu sunt prea bine organizați niciodată, dar vor fi zile minunate acasă, unde sunt așteptați cu dragoste. Săgetătorii nu vor pierde dacă vor dărui la rândul lor mai multă afecțiune persoanelor dragi.

Vărsător

Luna plină din Rac aduce zile frumoase pentru nativii Vărsători. În perioada 17 – 21 ianuarie, energia Lunii pline va fi o energie creatoare, aproape magică, le va oferi idei noi, soluții mai bune, mai mult talent și îndemânare în tot ceea ce vor să realizeze. Totodată ea va spori emoțiile pozitive, afecțiunea, pasiunea și generozitatea.

Ce aduce Luna plină din Rac pentru celelalte zodii

În perioada 17 – 21 ianuarie, energia Lunii pline se va resimți puternic și toate celelalte zodii vor avea zile tulburi, pline de emoții, stări de nervozitate sau dorințe contradictorii. Mulți nativi vor simți nevoia să schimbe lucrurile în jurul lor, să renunțe definitiv la ceea ce le aduce nemulțumire și să pornească planuri și activități noi prin care să se dezvolte.

Dar cele mai importante aspecte pe care le amplifică acum Luna plină din Rac sunt dragostea, afecțiunea, comunicarea în căsnicie și sănătatea!

citește și horoscopul lunii ianuarie, pregătit de Medeea!