Cea mai sexy privire

Bărbatul Berbec, un cuceritor înnăscut, te atrage din prima clipă cu privirea lui fierbinte și întunecată. Ochii lui atenți, concentrați asupra ta promit pasiuni nebănuite.

Bărbatul Gemeni este un maestru al flirtului, iar ochii lui transmit un mesaj foarte clar femeilor pe care le place. Dacă este în toane bune, privirea lui jucăușă promite distracții și o noapte de neuitat.

Bărbatul Scorpion te țintuiește cu ochi magici, plini de secrete, în care nu vei citi niciodată ce se petrece în sufletul lui. Privirea Scorpionului este greu de descifrat, dacă nu îl cunoști în cele mai intime ipostaze.

Bărbatul Pești este înzestrat cu o privire adâncă, alunecoasă și plină de promisiuni. Dacă privești în ochii lui, găsești o lume plină de povești pe care ți le oferă cu toată generozitatea.

Cea mai expresivă privire

Bărbatul Taur este sigur pe el, iar acest lucru i se citește imediat în ochi. Privirea lui directă, care dezvăluie ușor tot ce îi trece prin cap, este puternică și sugestivă. Parcă ți-ar spune: ”vei avea exact ce vezi!”

Bărbatul Rac va face tot posibilul să îți ascundă emoțiile și sentimentele, dar acestea se văd întotdeauna în ochii lui, dacă îl privești cu atenție. În clipele de intimitate, ochii îl trădează dacă te iubește cu adevărat sau nu.

Bărbatul Săgetător are, poate, cea mai sinceră privire din tot zodiacul: îndrăzneață, cercetătoare, directă și captivantă. Cum starea lui de spirit este adesea optimistă, ochii lui exprimă exact ceea ce simte. Bărbatul Leu are privirea furișată de felină, gata de joacă, dar la modul cel mai serios. Când zâmbește, când este serios, când te vrea, când te respinge, dar ochii lui expresivi sunt greu de uitat.

Cea mai rece privire

12036548_m

Bărbatul Balanță, obișnuit să judece totul în cele mai mici detalii, are o privire serioasă care te evaluează din cap până în picioare. Trebuie să știi că, înainte de toate, ochii lui vor căuta defectele, și la final calitățile tale.

Bărbatul Vărsător are o privire plină de înțelesuri, uneori meditativă, alteori dinamică, dar impersonală. Poate să aibă cei mai frumoși ochi pe care i-ai văzut vreodată, cu cea mai frumoasă culoare, dar lumina din ei va fi rece.

Bărbatul Capricorn este faimos pentru privirea lui calmă și directă. Parcă te judecă tot timpul și simți o undă de reproș, când nu-i convine ceva. Capricornul zâmbește rar, de aceea nici ochii lui nu sunt prea dulci.

Bărbatul Fecioară are privirea cea mai rece și dură. Nu vei vedea niciodată în ochii lui emoțiile prin care trece. Știe să se ascundă în spatele unui zid de gheață, iar ochii lui nu văd decât lucrurile concrete și palpabile.

credit foto: 123rf.com