Zodia Iepurelui este caracterizată prin răbdare, prudență și sârguință. Iepurele are o fire tăcută, sensibilă și sperioasă, dar este foarte muncitor, organizat, așezat și familist. Acest mic animal prolific este considerat foarte norocos, în tradiția chineză, pentru că Iepurele reușește să se adapteze la vremuri grele și să își protejeze întotdeauna familia, avuția și interesele.

Influența Iepurelui în 2023 ne va ajuta tocmai în acest sens: să protejăm tot ce avem mai drag. Este un an în care trebuie să fim prudenți, precum micul animal cu simțuri ascuțite, și să evităm riscurile inutile, să ne adunăm banii cu grijă, să ne ocrotim copiii și să avem mai multă grijă de sănătatea noastră.

Cum afli ce zodie ești în zodiacul chinezesc

Ce influență are zodia Iepurelui asupra celorlalte zodii

Zodia Șobolan

2023 va fi un an mult mai dinamic decât 2022. Nativii zodiei Şobolanului se pot aştepta la tot felul de surprize din partea Iepurelui cu care nu se înțeleg prea bine. La început, multe din ele vor fi destul de neplăcute, dar din vară situaţia se va schimba şi vor beneficia de situaţii profitabile.

Zodia Bivol

Nativii acestei zodii vor avea parte de un an agitat, dramatic şi plin de tensiuni. Le va fi destul de greu să se adapteze la toate schimbările care îi vor lua prin suprindere. Cei care nu vor reuşi să ţină pasul, vor pierde sentimentul de siguranţă care îi menţine pe linia de plutire în prezent.

Zodia Tigru

2023 este Anul Iepurelui şi orice acţiune importantă a Tigrilor poate avea și o latură mai puțin norocoasă. Iepurele poate pune piedici celor mai îndrăzneţi dintre Tigri și nu îi lasă să se afirme atunci când au nevoie.

Zodia Iepurelui în 2023

Anul 2023 pune accentul pe carieră. Nativii zodiei Iepure vor fi interesaţi, în primul rând, să îşi găsească un loc de muncă mai bun, să scape de şomaj şi de presiunile financiare. Nu va fi un an uşor, dar vor avea parte de călătorii şi de prieteni noi.

Zodia Dragon

Mulţi Dragoni vor constata, pe măsură ce trec lunile din 2023, că direcţia pe care au ales-o ia o turnură curioasă. Puţine din dorinţele lor se vor îndeplini. În schimb, vor fi mai fericiţi, dacă îşi vor face planuri împreună cu prietenii sau cu familia lor. 

Zodia Șarpe

Nativii din zodia Şarpelui sunt foarte prudenţi. Crezul lor în viaţă este: „paşii mici aduc succesele mari“, iar anul Iepurelui este întocmai așa cum își doresc. Se anunță puține schimbări sau evenimente care le pot răsturna modul tihnit de viaţă. Cu toate acestea, Iepurele le dă o lecție de adaptare.

Calul și zodia Iepurelui în 2023

Anul Iepurelui este un an promiţător pentru nativii din zodia Calului. Spre deosebire de situaţia altor zodii, interesele celor născuţi sub semnul Calului nu vor intra în conflict cu influența Iepurelui. Cu puţină atenţie, îşi vor îndeplini multe dorinţe.

Zodia Capra

2023 lansează câteva stele norocoase pentru nativii zodiei Capră, care nu intră în conflict direct cu Iepurele, dar nici nu se bucură de linişte şi armonie. Anul Iepurelui va fi pentru nativii acestei zodii la fel de agitat şi neprevăzut, ca pentru toţi ceilalţi nativi, dar va avea un final fericit.

Zodia Maimuță

Nativii Maimuţă sunt prea puţin ajutaţi de soartă în anul 2023 guvernate de zodia Iepurelui. Viitorul lor stă sub semnul unui astru călător care simbolizează neliniştea, risipa, munca asiduă şi planuri complicate, cu puţine şanse de izbândă. Nici recompensele pentru munca depusă nu sunt prea mari.

Zodia Cocoș

Anul Iepurelui este cea mai bună perioadă pentru profesie şi pentru câştiguri, după ani de zile în care nativii Cocoş au trăit modest. În curând, vor găsi noi resurse să fie mai energici şi să îşi urmărească scopurile cu mai multă perseverenţă. Astrele le sunt favorabile!

Zodia Câine

2023 nu este un an deosebit pentru nativii zodiei Câine şi nici un an prea norocos. Dar este anul în care pot demonstra celor din jur cât de talentaţi sunt şi cât de bine ştiu să se descurce în situaţiile limită. Acţionează precaut, fac paşi mici şi reuşesc să se ferească de necazuri.

Zodia Mistrețului

Zodia Mistreţului este considerată un semn norocos în astrologia chineză, iar întâlnirea ei cu zodia Iepurelui nu poate decât să amplifice şansele nativilor. Va fi un an mai bun decât al altor zodii, dar nu mai bun decât anii care tocmai au trecut şi care le-au adus mulţi bani şi multe succese Mistreţilor.