Animalele, simboluri pentru ziua ta de naștere

Animalele, simboluri pentru ziua ta de naștere

Dacă ziua ta naștere este reprezentată de câine

Ești o persoană sinceră, simplă și loială. Un angajat muncitor și serios și un prieten pe care te poți baza oricând. Ești practic, bine ancorat în realitate și ai o intuiție foarte bună, care te ajută să cerni binele de rău. Pe de altă parte, ești foarte modern, la curent cu toate noutățile și foarte popular în grupul tău de prieteni. Ai o viață activă, nu te plictisești niciodată și ai multe inițiative lăudabile.

Dacă te caracterizează șoarecele

Ești o persoană activă, mereu implicată în tot felul de proiecte și ai tot felul de idei ingenioase. Ești inteligentă și sclipirile din privirea ta atrag imediat atenția sexului opus. Multe persoane te consideră chiar adorabilă, irezistibilă și plină de umor. Pentru mulți, este o adevărată plăcere să se afle în preajma ta. Pe de altă parte, ești destul de sensibilă și nu suporți să fi criticată.

Dacă simbolul tău este leul

La prima vedere, pari mândră și agresivă, dar ești o persoană destul de pașnică și comodă. Faci tot posibilul să eviți orice conflict și îți place să ai cât mai mulți prieteni, nu concurenți. Ești populară, îți place să conduci, dar nu impui nimic cu sila. Încerci să îi convingi pe ceilalți să fie alături de tine cu vorba bună. Mulți prieteni te apreciază pentru modul în care tratezi oamenii corect și sincer.

Dacă ziua ta de naștere este reprezentată de pisică

Ești o persoană jovială, optimistă și fermecătoare. Poți fi uneori timidă, dar compensezi prin agerimea minții și prin talentul tău de povestitor. Ai momente în care preferi să fii singură și să te relaxezi în compania muzicii, dar în general ești apropiată de prieteni și de familie și te motivează susținerea lor. Ești preocupată de modă și de noutăți și ești o considerată o persoană stilată.

Dacă te reprezintă țestoasa

În cazul în care ziua ta de naștere este reprezentată de o țestoasă, ești o perfecționistă, un spirit modern și un suflet caritabil. Ești corectă, ești amabilă și comunicativă și nu îți place să apleci urechea la bârfe și informații de alcov. Tocmai de aceea ești atât de apreciată de ceilalți. Tratezi oamenii cu respect și primești respect. Ești o pacifistă și oferi încredere și dragoste celor care merită.

Dacă ziua ta de naștere corespunde cu porumbița

Ești o persoană veselă și optimistă și de multe ori ai noroc în viață, fără să faci prea mari eforturi. Ești harnică, bine organizată și ai așteptări realiste. Tocmai de aceea, planurile îți ies mereu. Reușești să treci peste greutăți cu fruntea sus, te descurci în multe situații dificile și îi faci și pe ceilalți să fie încrezători. Detești ipocriții și haosul și știi cum să îți ordonezi viața în așa fel încât să te bucuri de tot ce are mai bun de oferit.

Dacă ești reprezentată de panteră

Ești o persoană tăcută, introvertită și misterioasă. Faci eforturi mari să atragi atenția asupra ta, dar ții ascunse multe lucruri despre tine. Poți fi uneori răutăcioasă, dar numai față de prietenii care te cunosc foarte bine. Ești ambițioasă și vrei să controlezi totul. Când lucrurile nu ies așa cum ți-ai dorit, devii nervoasă, critică și riști să pierzi prietenia celor din jur. Dar nu ești o persoană rea, ba chiar îți place să îi ajuți pe cei care au nevoie cu adevărat de tine.

Dacă spiritul zilei tale este maimuța

Dacă ziua ta de naștere este reprezentată de maimuță, ești o persoană dinamică, iute, mereu activă și cam impulsivă. Vrei ca lucrurile să se petreacă repede și să nu aștepți nicio secundă după alții. Ești puțin cam agitată și panicată, când dai de greu. Dar ești întreprinzătoare și ai o intuiție bună, care te ferește de necazuri. Când ai multe obligații pe cap, îți iei măsuri de precauție să nu fii singura care trage ponoasele.

sursa foto: Shutterstock