Cu Venus retrograd ne întâlnim o dată la 18 luni, dar anul acesta, retrogradarea acestui astru vine într-o perioadă complicată din cauza pandemiei și ne dă toată viața peste cap. În următoarea perioadă, până pe 25 iunie, trebuie să ne așteptăm la tot felul de surprize din partea ei.

Venus retrograd are talentul să scoată la lumină ceea ce se petrecea undeva în adânc, ascuns de ochii altora sau ascuns de ochii tăi. Ține cont că ea va influența în mod special sănătatea, frumusețea, comunicarea, dragostea, relațiile intime, banii, arta, meșteșugurile și carierele.

Venus retrograd poate avea și aspecte pozitive

Pe de altă parte, Venus retrograd ne ajută să devenim mai reflexivi, să ne gândim mai mult la noi, la binele nostru, să fim mai prudenți cu cei din jur și mai ales să ne îngrijim mult mai bine de sănătatea noastră. Este o perioadă foarte bună pentru cei care au probleme cu kilogramele, deoarece sunt favorizate, dietele, mișcarea, hrana sănătoasă, activitățile care tonifiază musculatura.

Cum vor fi influențate zodiile. Câteva idei pe scurt

Berbec: situații mai dificile te obligă să devii mai retras și să te gândești mai mult la liniștea ta.

Taur: nimic nu îți mai iese cum ai plănuit, cu Venus retrograd, și înveți să te adaptezi din mers, deși îți este foarte greu.

Gemeni: întrerupe comunicarea cu persoanele dificile, care niciodată nu au avut timp pentru tine; te vei simți mai bine fără ele.

Rac: mai ai ceva de rezolvat dintr-o relație veche și a venit timpul să ataci problema frontal.

Leu: nu te baza pe câștiguri prea mari până la sfârșitul lunii iunie și nici pe contracte noi.

Fecioară: problemele de sănătate, reale sau închipuite, încep să îți pună piedici mai mari decât credeai.

Balanță: cariera ta poate cunoaște suișuri și coborâșuri rapide; fii prudentă și fii pregătită!

Scorpion: afacerile tale încep cu stângul și abia se târăsc până la mijlocul lunii iunie.

Săgetător: lipsa distracțiilor și a călătoriilor începe să te macine și te răzbuni pe partenerul de cuplu.

Capricorn: un mic eșec te face foarte prudentă și lași deoparte tot ce ai planificat pentru luna mai.

Vărsător: Venus retrograd poate să provoace discuții neplăcute și chiar rupturi în relațiile de dragoste, iar zodia ta este vizată.

Pești: vei avea un sentiment din ce în mai profund de neliniște și teamă și te vei concentra asupra sănătății tale și a familiei.

Citește și horoscopul lunii mai 2020, realizat de Medeea!