Zodia Berbec

Solstițiul de vară din 2019 aduce o energie puternică și binefăcătoare pentru nativii Berbeci. Ei trebuie să profite de această energie care se va resimți până pe 25 – 26 iunie și să realizeze ceva deosebit.

Zodia Taur

Solstițiul poate aduce o scurtă perioadă confuză pentru Tauri și situații care le-ar putea răsturna valorile după care s-au ghidat până acum. Ei trebuie să fie foarte atenți cum comunică cu ceilalți.

Zodia Gemeni

Nativii Gemeni au nevoie de un moment de reflecție în aceste zile când vine solstițiul. Poate că au avut o perioadă mai agitată până acum și au nevoie de câteva momente de liniște doar pentru ei.

Zodia Rac și solstițiul de vară din 2019

Ziua solstițiului este și ziua în care Soarele intră în semnul Racului și începe vara fierbinte. Racii trebuie să se gândească la imaginea lor și să scape de tot ceea ce este artificial în viața lor.

Zodia Leu

Nativii Lei au nevoie în aceste zile, când se va petrece solstițiul de vară din 2019, să descopere laturile mai puțin explorate ale ego-ului lor. Ei au nevoie să realizeze ceva pentru suflet, și nu pentru imagine.

Zodia Fecioară

Fecioarele au tendința să își asume prea multe responsabilități și proiecte, de aceea perioada aceasta ar putea fi aglomerată și stresantă. Dar astrele îndeamnă la liniște și la un concediu prelungit.

Zodia Balanță

Conjunctura astrală este favorabilă pentru Balanțe din punct de vedere al carierei. Trebuie să se gândească ce vor pe viitor și, dacă primesc o provocare sau o ofertă, să nu refuze de teama unui eșec.

Zodia Scorpion și solstițiul de vară din 2019

Se deschid noi posibilități în fața Scorpionilor, dar și ei trebuie să deschidă ochii larg. Poate că nu vor primi ajutor și susținere de unde se așteaptă, ci de la alte persoane care îi admiră în secret.

Zodia Săgetător

Săgetătorilor le place să se distreze, dar nu trebuie să uite că distracțiile vin întotdeauna cu un preț, pe care uneori nu ești pregătit să îl plătești. Este indicată puțin mai multă prudență.

Zodia Capricorn

Solstițiul de vară din 2019 este momentul cel mai bun pentru Capricorni să refacă legăturile de dragoste, dacă au pierdut aceea unitate și comuniune cu partenerul lor. Iubirea nu va aștepta prea mult!

Zodia Vărsător

Chiar dacă e miezul verii și începe vremea vacanțelor și distracțiilor, Vărsătorii au nevoie de puțin mai multă rigurozitate și planificare, să nu piardă nimic de preț din ceea ce au.

Zodia Pești

Lumina soarelui la solstițiu îi poate ajuta pe nativii Pești să regăsească energia binefăcătoare de care aveau nevoie. Este un moment prielnic să își vindece rănile vechi și să se deschidă către viitor.

sursa foto: 123rf.com