Se schimbă vremea și se schimbă și mersul astrelor, iar prima Lună nouă din această primăvară ne spune că schimbarea pe care ne-o dorim poate fi chiar după colț.

Uranus aduce și el inovații, noutăți, vești și oportunități. Iar poziția lui în Taur spune că ne vom schimba atitudinea față de lucrurile care au cu adevărat valoare pentru noi, de la proprietățile familiei, la capacitățile și resursele noastre interioare.

Pe de altă parte, Luna nouă provoacă intuiția și presentimentele și ne va ajuta să găsim cea mai scurtă cale către ceea ce așteptăm. Iată cum influențează fiecare zodie.

Berbecul și prima Lună nouă de primăvară

Se schimbă atitudinea ta față de bani și față de bunurile de valoare și poți găsi alte resurse pentru noi câștiguri.

Taurul

Te vei simți pregătită să faci o schimbare importantă, poate chiar să îți schimbi locuința sau locul de muncă.

Gemeni

Vei simți o schimbare în ceea ce privește puterile tale interioare și vei simți că trebuie să ai mai multă încredere în intuiția ta ori de câte ori alegi ceva.

Rac

Poate că, în cele din urmă, vei avea puterea să alungi un prieten toxic din viața ta și să te debarsezi de amintiri neplăcute.

Leu

Se pare că vei reuși să capeți mai mult timp liber și să te dedici mai mult unor activități frumoase, care te vor relaxa și care pot fi transformate în afaceri.

Fecioară

Pentru tine, prima Lună nouă din această primăvară va fi cumva legată de educație, cunoștințe, lărgirea orizontului. Poate niște cursuri noi ți-ar prinde bine.

Balanță

Vei avea sentimentul că trebuie să scapi de o povară, iar Luna nouă te poate ajuta să îți plătești o datorie către un prieten, să îi faci o favoare pe care o așteaptă.

Scorpion

Poate că vei avea curajul de a rupe definitiv legătura cu o iubire din trecut, să te eliberezi de tot ce nu a mers între voi, pentru că oricum nu mai puteți repara nimic.

Săgetătorul și prima Lună plină de primăvară

Este timpul să găsești o formulă de lucru care să îți ofere mai mult timp liber și ar fi cazul să începi să călătorești, pentru că monotonia te deprimă.

Capricorn

Ar fi timpul să lași o vreme obligațiile cele obositoare și să te ocupi mai mult de tine și de familie. Regulile pot fi uneori încălcate.

Vărsător

Îți place unde trăiești? Poate că ar trebui să te întrebi cât de mult îți place și dacă nu se merită să faci o schimbare de locuință.

Pești

Pentru tine, prima Lună plină de primăvară poate aduce o schimbare în relația intimă, dar care nu va veni decât dacă vorbești foarte deschis cu partenerul de cuplu.