Luna Plină din Capricorn încearcă să restabilească echilibrul dintre viaţa noastră socială, carieră şi muncă, şi viaţa de acasă, alături de familie. În această perioadă apare ocazia să fim mai aproape de cei dragi, să ne jucăm cu cei mici, să plecăm cu ei într-o călătorie şi să ne relaxăm. De aceea, Luna Plină din Capricorn poate aduce bucurie pentru sufletele care ştiu să se întoarcă la lucrurile simple din viaţa lor.

Pe de altă parte, Luna plină din 13 iulie ne avertizează să fim mai atenți la serviciu sau în afacerile pe care le derulăm, să avem mare grijă la cheltuieli și să nu ne risipim economiile pe lucruri inutile. Între 13 și 15 iulie, cât este influența Lunii pline la faza ei maximă, trebuie să fim atenți la bani și la relațiile pe care le avem cu șefii. Unele zodii pot avea probleme la serviciu și grijile sporesc.

Schimbări pentru liniştea familiei

Influenţa Lunii Pline din Capricorn ne ajută să recăpătăm autoritate asupra vieţii noastre, dacă ne-am lăsat conduşi de altcineva. Este un moment bun să înlăturăm persoanele cu influenţe negative asupra noastră, care încearcă să profite de munca noastră sau bunurile pe care le avem.

Avem şansa să ne schimbăm viitorul, să alegem un alt drum care ni se pare mai bun. Putem juca un rol mai activ în viitorul familiei. Beneficiem şi de suficientă răbdare pentru a îndura necazurile şi pentru a răzbate dincolo de obstacole. Unii dintre noi ar putea trece printr-o schimbare dramatică şi ar putea renunţa la planuri care le erau dragi, pentru că nu sunt în deplină armonie cu viitorul familiei.  

Luna plină din Capricorn și influența asupra sănătății

În perioada cu Lună Plină în Capricorn pielea este mult mai sensibilă. Există riscul să facem alergie la un produs cosmetic sau la un aliment care nu ne crea probleme înainte. Coşurile şi cuperoza pot ataca tenul şi este bine să ne ferim de machiaj.

Capricornul guvernează şi sistemul osos, genunchii şi articulaţiile. Durerile reumatice pot fi accentuate de Luna Plină din Capricorn. Este posibil ca persoanele în vârstă, părinții și bunicii să aibă probleme mai mari de sănătate în această perioadă și vor avea nevoie de sprijinul nostru constant.

Activităţi favorizate de Luna Plină

În pofida faptului că aduce și griji sau tensiune la serviciu, Luna plină din Capricorn favorizează anumite activități care pot fi încheiate acum cu o anumită satisfacție și cu un profit.

– planuri de lungă durată care vor duce la rezultate sigure;

– acţiuni practice legate de carieră;

– construirea unui plan de afaceri.