Vom avea zile tot mai senine și frumoase când Luna plină din 24 iunie intră în zodia Capricornului. A început vara cu adevărat, am sărbătorit solstițiul de vară pe data de 21 iunie, iar acum vom avea parte de energia benefică a primei Luni pline din sezonul cald.

Luna plină din Capricorn este un moment benefic, cu influențe bune asupra familiei, asupra carierei, asupra proiectelor noastre personale. Este un moment benefic aproape pentru toate zodiile și mai ales pentru nativii bine organizați și muncitori, care au un scop bine determinat în această perioadă.

Ce mesaje transmite Luna plină din 24 iunie pentru zodii

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Este momentul să vă axați pe carieră și să vă gândiți foarte bine de unde ați plecat și unde vreți să ajungeți. Luna plină din Capricorn poate să vă susțină în demersurile voastre profesionale, poate aduce în cale șanse noi de angajare sau de avansare și poate îmbunătăți condițiile de lucru. Pe de altă parte, ea vă arată că baza voastră este familia, oricât de sus ați ajunge din punct de vedere profesional.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Aceste trei zodii se vor bucura din plin de influența energică a Lunii pline. În perioada 23 – 26 iunie, când influența Lunii pline va fi puternică, cele trei zodii vor avea mai multe șanse și mai multe vești bune din punct de vedere profesional.

Acestea sunt zodiile cele mai favorizate la final de iunie de Luna plină din Capricorn și pentru ele se pot deschide multe uși, mai ales dacă sunt suficient de ambițioase.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Mai puțin favorizate de Luna plină din 24 iunie, aceste zodii sunt sfătuite să ia o pauză și să se ocupe mai mult de sănătatea lor și de micile proiecte personale. Vor fi zile bune pentru mici schimbări și renovări care nu costă mult, pentru un hobby frumos și ieftin sau pentru călătorii care să le aducă beneficii pentru sănătatea lor.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Aceste trei zodii trebuie să se concentreze pe nevoile lor și ale familiilor lor. Luna plină din 24 iunie este un moment benefic pentru orice activitate sau proiect care poate aduce beneficii în familie.

Ultimele zile de iunie pot fi folosite pentru a oferi un confort mai mare copiilor în casă, pentru a cumpăra locuințe și mașini, pentru a investi în revovări sau în activitățile extrașcolare ale copiilor care îi ajută să se dezvolte. Vor fi zile benefice și prielnice pentru zodii și orice proiect ar începe nu are cum să fie în defavoarea lor.