Ce aduce Luna nouă din zodia Taurului pentru semnele de Foc

Berbec, Leu, Săgetător

Aceste trei zodii cu semn de Foc vor simți nevoia să capete mai multă stabilitate în viața de cuplu și, în general, în viața lor, indiferent că sunt căsătorite sau nu.

În această perioadă, Luna nouă formează o conjunctură fericită cu toate zodiile și aduce în viața multor nativi ceea ce le lipsește cu adevărat. Ea le arată calea să obțină ceea ce doresc, dar depinde de fiecare cât de mult poate să muncească pentru scopul urmărit.

Va fi nevoie de un mic efort și, poate, de un mic sacrificiu să obțină liniștea și armonia în cuplu, dar conjunctura astrală din aceste zile este favorabilă.

Luna nouă din 4 mai și zodiile de Pământ

Taur, Fecioară, Capricorn

Pentru aceste zodii, Luna nouă din zodia Taurului aduce bunăstare și vești bune legate de investiții, de bani, de succes în carieră. Poate că unii își schimbă locul de muncă și obțin un salariu mai mare, alții poate reușesc să adune bani de la persoanele care le oferă sprijin financiar.

Luna nouă din zodiile de Aer

Gemeni, Balanță, Vărsător

Zodiile de Aer sunt fericite când au loc schimbări în viața lor, iar Luna nouă provoacă în viața lor schimbări pentru care, poate, nu sunt pregătite. Fie că e vorba de relații, de pasiuni, de încercări și provocări profesionale, ceva nou li se pregătește zodiilor de Aer și trebuie să se acomodeze din mers.

Luna nouă din 4 mai și zodiile de Apă

Rac, Scorpion, Pești

Acest moment astral deosebit, Luna nouă din zodia Taurului, va aduce câteva evenimente deosebite în viața zodiilor de Apă și acestea vor avea șansa să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Realitatea va fi mai transparentă, obiectivele lor vor fi mai clare, iar ceea ce au nevoie se va concretiza și vor primi sprijin. Niciodată dorințele nu trebuie să rămână doar în vis. Unele dintre ele pot fi împlinite acum, la început de mai.