Luna nouă din Capricorn va străbate această zodie în perioada 2 – 4 ianuarie și amplifică toate calitățile pe care le au nativii Capricorni: energie constructivă, planificare riguroasă, hărnicie, muncă, determinare, implicare.

Așadar, Luna nouă de la începutul anului 2022 ne cam trimite la muncă! Ea ne arată că este timpul să ne gândim mai serios la cariera noastră, la perspectivele pe care le avem, la șansele care pot apărea în aceste zile.

Iar cei care primesc oferte de colaborare sau muncă în primele zile din an nu trebuie deloc să amâne răspunsul. Cu Venus și Mercur retrograd înaintea noastră, trebuie să profităm de orice ofertă, trebuie să ne dedicăm muncii noastre și să ne păstrăm cu grijă locul de muncă.

Luna nouă din Capricorn și zodiile

Pentru fiecare zodie, Luna nouă din 3 ianuarie are un mesaj aparte, în funcție de elementul ei primordial.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Mai multă implicare în planurile de serviciu, chiar dacă răsplata vine mai târziu. Luna nouă din Capricorn îi îndeamnă pe nativii cu semn de Foc să fie mai atenți, mai responsabili și mai organizați. Organizarea este foarte importantă, dacă vor să ajungă la anumite rezultate și să fie mai bine plătiți.

Zodiile de Pământ: Berbec, Fecioară, Capricorn

Nativii cu semne de Pământ sunt primii vizați de energia Lunii noi. Pentru ei se pot schimba diverse lucruri în viața de familie și la muncă, dar trebuie să fie pregătiți. Schimbările vor fi de bun augur, dar trebuie să depună eforturi mai mari pentru a le transforma în șanse profitabile.

Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Pentru aceste zodii, Luna nouă din Capricorn poate provoca probleme și momente tensionate în relațiile de cuplu și în relațiile cu familia, cu rudele mai în vârstă. Cei mai diplomați dintre ei vor reuși să treacă peste momentele critice și să meargă mai departe. Ceilalți trebuie să se înarmeze cu răbdare.

Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Nativii cu semne de Apă sunt cei mai puțin afectați de Luna nouă din Capricorn. Ei trebuie doar să se concetreze pe relațiile profesionale și să fie cât mai atenți la ceea ce li se cere la serviciu. Vestea bună este că micile proiecte personale prind contur mult mai repede, datorită Lunii noi.  

Citește și horoscopul lunii ianuarie 2022, realizat de Medeea!