Bivolul de Metal este zodia care guvernează noul an chinezesc, iar astrologii chinezi speră ca acest an să aducă mai multă stabilitate și mai mult echilibru decât Șobolanul care a guvernat anul 2021, anul pandemiei de coronavirus.

Bivolul de Metal în 2021

Bivolul de Metal este o zodie cu influențe puternice, telurice, bine echilibrate, deoarece zodia aceasta îmbină în mod egal munca și odihna, efortul susținut și repausul, ambiția și confortul.

În acest an, sub influența Bivolului, vom avea cu toții multe ocazii bune și multe perioade norocoase, dar adevăratele realizări vor veni numai dacă vom face niște eforturi.

Bivolul nu va aduce noroc din cer și nici nu favorizează speculațiile, vicleniile, profitul fără muncă. În schimb, munca cinstită și planurile bine puse la punct, economiile și cumpătarea sunt lucrurile pe care le vom învăța cel mai bine de la această zodie chinezească.

Bivolul de Metal și zodia Șobolanului

(zodia Șobolan: anii 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Anul 2021 va fi un an solicitant, plin de activităţi susţinute şi marcat de evenimente imprevizibile. În primele trei luni, în februarie, martie și aprilie, nativii Șobolani nu vor face progrese mari, dar vor face economii și planuri bune.

Din luna mai, vor avea mici victorii și vor beneficia de schimbări deosebite în viaţa socială şi profesională. Începând cu luna septembrie, mulți dintre ei vor avea ocazia să își schimbe domeniul de lucru şi să practice o meserie care se va dovedi mai bănoasă spre sfârşitul anului.

În lunile iunie și iulie se vor confrunta cu obstacole de ordin financiar, dar situaţia se va redresa pe parcurs. Dragostea aduce surprize modeste în viața Șobolanilor, dar contează mai mult stabilitatea în cuplu, decât schimbările pline de emoţii.

Bivolul

(zodia Bivol: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Anul 2021, guvernat de zodia Bivolului va fi mult mai promiţător decât cel care s-a încheiat și mult mai stabil. Primele luni ale anului sunt echilibrate, iar nativii Bivoli vor avea timp să își organizeze munca și planurile, dar și economiile pentru ceea ce vor să realizeze mai târziu. Cu toate acestea, unii dintre ei se vor confrunta, din când în când, cu lipsa banilor.

Până în aprilie, se poate spune că va fi o perioadă de acumulare. La serviciu, Bivolii vor fi mai norocoși la început de vară, când vor profita de diverse situaţii pentru a obţine anumite avantaje.

Cei aflați în căutarea unui loc de muncă, vor avea șanse mari în august și septembrie, luna cu cele mai multe oferte de angajare. Viaţa sentimentală poate fi mai stabilă de la sfârșitul primăverii.

Tigru

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Anul Bivolului va fi o perioadă destul de tensionată pentru Tigri, deoarece nu sunt obișnuiți cu ordinea și cu munca susținută. Tigrilor le place să riște, să facă salturi mari și să ajungă mai repede la obiectivele pe care le urmăresc, iar anul acesta salturile mari vor fi inutile.

Până în luna iunie, mulți dintre ei vor fi puși adesea în faţa unor alegeri dificile, mai ales în plan profesional. La serviciu, trebuie să treacă peste obstacole și să învețe lucruri noi. În a doua parte a anului, vor reuşi să își atingă obiectivele personale, iar din octombrie vor aduna câştiguri mai bune.

Pentru Tigrii indeciși în dragoste, Bivolul ar putea avea o influență bună deoarece va transforma relaţiile incerte în legături durabile. Vor fi, însă, și nativi care vor trece prin despărțiri dureroase.

Iepure

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Persoanele născute în anii Iepurelui se vor simți destul de norocoase și de protejate de influența stabilă a Bivolului. Aproape toate planurile lor vor fi puse pe roate și se vor împlini, deoarece Iepurii nu așteaptă să le cadă nimic din cer și muncesc mult pentru visurile lor.

Nativii Iepuri vor face alegeri deosebit de importante pentru carieră şi pentru bunăstarea familiei. Mulți dintre ei vor avea ocazia de a se afirma la actualul loc de muncă şi vor acumula experiență. Începând cu luna mai, relaţia de iubire şi buna înţelegere din familie vor fi pe primul plan.

A doua parte a lunii august poate aduce câştiguri foarte mari pentru nativii care au reușit să se ferească de datorii și mai ales de credite bancare.

Dragon

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Anul 2021 are o configuraţie astrală mai puţin favorabilă pentru nativii Dragoni care nu se numără printre zodiile compatibile cu Bivolul. Dar influențele și schimbările din mediul social vor fi o bună ocazie pentru Dragoni să se apropie mai mult de obiectivele lor.

În primele patru luni ale anului, nativii zodiei trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, deoarece responsabilitățile lor vor fi mai mari și oamenii din jurul lor așteaptă mai mult de la ei.

Din luna mai, Dragonii se pot gândi la proiectele pe care au fost nevoiți să le amâne deoarece vor avea câteva ocazii bune peste vară pentru a le pune pe roate. Unii dintre ei se vor ambiționa să își cumpere o casă, dar cei mai mulți vor călători și chiar își vor căuta de lucru în străinătate.

Șarpe 

(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Vestea cea mai bună pe care o vor primi nativii din zodia Șarpe este legată de visurile și idealurile lor vechi. Anul acesta, puterea de muncă și ambiția Bivolului îi vor ajuta să își împlinească dorințe vechi, pe care nu mai credeau posibile.

Marile evenimente ale anului se anunţă din aprilie, când încep să apară tot felul de ocazii bune în plan social și profesional. Din luna august, nativii Șerpi vor avea parte și de lungi perioade norocoase, iar câștigurile lor vor fi mai bogate.

În noiembrie şi decembrie, economiile lor vor spori, dacă sunt bine organizați și ambițioși, iar aceasta va fi perioada în care își pot împlini visurile vechi. Din perspectiva relaţiilor intime, anul acesta este dinamic și are surprize pentru cei care trăiesc în cuplu.

Cal

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Zodia Calului este favorizată de compatibilitatea foarte bună pe care o are cu zodia Bivolului. Nativilor Cai le va merge de minune în acest an, în care munca, afacerile, parteneriatele și câștigurile vor fi bine aspectate de Bivol.

O slujbă nouă, un post mai bine plătit sau chiar o dragoste nouă pot fi surprizele cele mai bune pe care le vor avea Caii în 2021. Lunile februarie și martie sunt benefice pentru a pune bani deoparte sau pentru a cumpăra casa.

Sfârşitul verii poate aduce un loc de muncă nou şi câştiguri mai bune pentru mulți nativi. Iar noiembrie se anunţă plin de evenimente care vor schimba viaţa de familie. Poate fi luna în care unii dintre nativii Cai se pot căsători, deoarece își doresc mai multă stabilitate şi siguranţă.

Capra

(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Anul guvernat de Bivol va fi un an bun pentru nativii Capre, dar aceștia nu vor primi chiar tot ce își doresc pentru că le lipsește simțul datoriei și al unei bune organizări. Întâmplări neobişnuite, momente inedite, mici accidente… la toate se pot aştepta persoanele născute în anii Caprei, dacă nu reușesc să își facă ordine în viață și să delimiteze mai clar prioritățile de visuri inutile și capricii.

Influența Bivolului aduce o anumită nevoie de stabilitate și de control în viața Caprelor, iar nativii care vor reuși să profite de acest lucru vor realiza multe. În primele luni ale anului, bugetul modest şi micile necazuri din familie vor constitui un factor de stres.

Dar, din luna iunie vor veni momente frumoase și ocazii bune în plan profesional, iar, din octombrie, situaţia financiară va fi mult mai bună.

Bivolul de Metal și Maimuța

(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Bivolul de Metal îi obligă pe nativii Maimuțe să evolueze, vor, nu vor. Fie că fac progrese în plan profesional sau social, cumva lucrurile vor merge mai departe și vor fi nevoiți să țină pasul.

Ei se pot adapta foarte ușor la diverse situații, cu atât mai mult dacă știu că vor avea ceva de câștigat. Unii dintre nativi vor reuşi să scape de poveri din familie, de credite, de datorii, de relații păguboase. Influenţa benefică a Bivolului va elimina treptat obstacolele profesionale şi personale care îi împiedicau să evolueze, dar în cele din urmă progresul ține de determinarea și de munca lor.

Nativii zodiei care sunt şomeri acum vor avea șanse mari să găsească un loc de muncă la începutul verii. Cele mai bune ocazii vor fi la început de iunie.

Cocoș

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Influența Bivolului este extraordinară pentru nativii Cocoși în acest an. Sunt zodii compatibile și Cocoșilor le merge bine pentru că vor îmbina curajul și îndrăzneala lor proverbiale, cu energia și puterea pe care o transmite Bivolul.

Va fi un an mult mai bun și profitabil pentru ei. 2021 va fi un an mult mai bogat, în care vor reuşi să recupereze ceea ce au pierdut, să scape de datoriile mari sau să investească în casă. Până în iunie, sunt protejate investiţiile imobiliare pentru cei care au nevoie să cumpere o casă sau o altă proprietate.

Din august, vor veni schimbări importante legate de carieră. În plan personal, Bivolul transmite vibraţii pozitive relaţiilor de familie şi de cuplu, iar dragostea va trece prin puţine momente tensionate. 

Câine

(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Cine s-a născut în anii guvernați de zodia Câinelui trebuie să fie mai optimist în 2021. În mod deosebit, anul Bivolului aduce pentru ei șanse pe care nu le-au avut niciodată. Vor avea foarte mult de muncă, vor trăi perioade lungi tensionate, dar vor acumula bani și vor trăi fără griji în cea de a doua jumătate a anului.

Unii dintre nativii zodiei vor prelua obligaţii noi, fie de la celelalte rude, fie pentru că se va mări familia ta. Alții vor prelua obligații noi la serviciu și vor avea perioade mai stresante.

Nicio victorie nu va veni fără luptă. Dar, la serviciu, mulți nativi vor fi norocoși și se vor bucura de un statut mai bun. Relaţia de iubire va evolua constant în primele trei luni ale anului și majoritatea nativilor Câini vor fi norocoși de dragostea pe care o vor avea.

Mistreț

(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Zodia Bivolului va aduce puține schimbări pentru nativii din anii Mistrețului sau ai Porcului. Aceștia sunt obișnuiți să le pice norocul din cer, dar 2021 nu va fi un an cu prea multe șanse de acest fel. Rezultatele bune pe care le vor avea vor veni după un efort susținut, după muncă riguros făcută și pe baza unor planuri bine gândite.

Vestea bună este că, până în luna mai, vor avea ocazia să schimbe aproape tot ceea ce nu le mai place sau ceea ce nu le mai aduce niciun avantaj. Trebuie să fii atenți doar la relaţia de dragoste, deoarece armonia de care se bucură acum nu trebuie tulburată.

Februarie este luna în care vor descoperi idei și surse noi de câștig, iar lunile iunie și iulie vor fi favorabile pentru călătorii.