Poți afla foarte ușor Ascendentul zodiei tale, dacă știi ora și minutul la care te-ai născut. Pe internet găsești o mulțime de pagini de astrologie unde îți poți calcula astrograma și Ascendentul gratuit.

După ce afli în ce zodie este Ascendentul tău, citește mai jos și vezi care este semnificația lui, dar și ce mesaj are pentru tine în anul 2021.

Ce semnificații are Ascendentul zodiei tale

Ascendentul în Berbec

Persoanele născute sub influenţa Ascendentului din Berbec sunt foarte îndrăzneţe şi tenace. Ştiu să lupte pentru interesele lor şi să treacă peste voinţa persoanelor dragi, dar nu sunt agresive. Nu le place să facă planuri de viitor. Sunt oameni de acţiune care iau decizii pe moment.

În 2021: Ascedentul în Berbec îţi poate aduce succesul în plan profesional la începutul primăverii, dar trebuie să ai răbdare să aştepţi schimbările promise de patroni sau de directori. 

Ascendentul în Taur

Nativii cu Ascendentul în Taur sunt cumpătaţi şi capabili, pot deţine controlul în tot ceea ce fac şi sunt loiali celor dragi. Au prezenţă de spirit, iar prin natura zodiei sunt rezistenţi în condiţii grele. Totuşi, înainte de a încerca ceva nou, îşi iau multe măsuri de precauţie.

În 2021: Ascedentul în Taur îţi poate favoriza cumpărarea sau închirierea unei case ori a unui apartament. Atenţie în privinţa tranzacţiilor, intuiţia nu va fi chiar punctul tău forte.

Ascendentul în Gemeni

Cei născuţi sub influenţa Ascendentului din Gemeni percep lumea ca pe un univers ce trebuie descoperit şi sunt curioşi în privinţa a tot ce îi înconjoară. Le place să îi descoasă pe cei apropiaţi şi intimidează persoanele mai sensibile. Într-o relaţie de dragoste, au mare nevoie de libertate.

În 2021: Ascedentul în Gemeni îţi poate facilita întâlnirea cu o persoană foarte influentă în prima parte a verii. Ia în calcul faptul că ar putea avea un rol important în cursul vieţii tale. 

Ascendentul în Rac

Persoanele născute sub influenţa Ascendentului din Rac sunt foarte tandre şi atente. În cazul în care se simt ameninţate sau se află pe un teren necunoscut, primul instinct pe care îl au este să se protejeze şi nu să atace. Deseori pot părea naive, dar este o impresie falsă. 

În 2021: Ascedentul în Rac ţi-ar putea pregăti o supriză la care nu te aştepţi. Ai şanse mari să-ţi  găseşti „jumătatea”, dar când vine vorba de căsătorie intervin tot felul de probleme legate de apropierea dintre voi doi.

Ce mesaj are Ascendentul zodiei tale în acest an

Ascendentul în Leu

Cei care au Ascendentul în Leu emană o energie deosebită care atrage atenţia celorlalţi. Sunt persoane ce acordă o mare importanţă felului în care arată şi captează atenţia datorită comportamentului lor deosebit. Uneori pot fi autoritari, dar apreciază corectitudinea şi sunt buni manageri.

În 2021: Ascendentul în Leu îţi va aduce un mare noroc, mai ales în plan profesional. Indiferent de slujbă, vei reuşi să profiţi de schimbările din jurul tău.

Ascendentul în Fecioară

Nativii născuţi sub influenţa Ascendentului din Fecioară sunt inteligenţi şi uşor timizi. Sunt persoane rezervate ce analizează cu atenţie lucrurile care se petrec în jurul lor. Multe dintre ele acordă o importanţă majoră confortului psihic. 

În 2021: Ascendentul în Fecioară te-ar putea influenţa în luarea deciziilor importante. Încearcă să vezi partea plină a paharului şi să nu stai mult prea mult pe gânduri. Ai putea rata o ocazie rară.

Ascendentul în Balanţă

Persoanele născute cu Ascendentul în Balanţă sunt agreate de toată lumea, sunt sociabile, simpatice şi corecte. Dar în relaţiile intime, întâmpină tot felul de probleme pentru că pun lucrurile prea mult în balanţă.

În 2021: Ascendentul în Balanţă te va ajuta să rezolvi un conflict fără ieşire. Vei acorda o atenţie mai pronunţată persoanelor din jur şi vei descoperi care îţi sunt prietenii adevăraţi.

Ascendentul în Scorpion

Cei născuţi cu Ascendentul în Scorpion impun, de regulă, respect şi chiar teamă, în unele cazuri. Pe astfel de nativi ori îi iubeşti, ori îi urăşti. Par foarte determinaţi şi puternici, dar mulți dintre ei se simt derutaţi când constată ce efect au asupra celorlalţi.

În 2021: Ascendentul în Scorpion te va ajuta să ai încredere în cineva care te-a dezamăgit anul trecut. Urmăreşte-l cu atenţie şi vei descoperi că te-ai înşelat. Poate fi vorba de un viitor iubit.

Ascendentul în Săgetător

Nativii cu Ascendent în Săgetător sunt caracterizaţi de dorinţa de aventură, de intenţia de a experimenta tot felul de lucruri noi. În acelaşi timp sunt persoane care se macină mult, dar le place să îşi facă planuri măreţe. Nu încearcă niciodată să pară altfel decât sunt.

În 2021: Ascendentul în Săgetător te-ar putea ajuta să îţi îndeplineşti o dorinţă mai veche, legată de viaţa personală. Indiferent că este vorba de o relaţie sau o excursie, aventura este garantată.

Ascendentul în Capricorn

Cei născuţi cu Ascendentul în Capricorn sunt persoane conştiincioase, care se implică mult în ceea ce fac. Vor să fie percepuţi ca oameni de succes şi, de cele mai multe ori, le şi reuşeşte. În acelaşi timp sunt persoane foarte ataşate de familie.

În 2021: Ascendentul în Capricorn va aduce un progres semnificativ în relaţiile tale de muncă. Atât pe plan profesional, cât şi cel personal îţi va aduce mai multe satisfacţii decât ai crede.

Ascendentul în Vărsător

Nativii născuţi cu Ascendentul în Vărsător adoră să surprindă, să şocheze şi pot lega cu uşurinţă prietenii. Sunt deschişi la idei noi, dar uneori pot fi şi foarte încăpăţânaţi. Într-o relaţie, e bine ca „jumătatea” să fie o persoană hotărâtă.

În 2021: Ascendentul în Vărsător te va ajuta în a doua jumătate a anului. Te vei confrunta cu o problemă care va părea că nu are rezolvare, dar Ascendentul îţi va da soluţia salvatoare.

Ascendentul în Peşti

Nativii cu Ascendentul în Peşti sunt pacifişti şi atrăgători. În acelaşi timp au un caracter foarte schimbător, de tip cameleonic. Preferă să nu îşi facă planuri pentru mâine, poate nici chiar pentru azi. Le place să trăiască viaţa în prezent.   

În 2021: Ascendentul în Peşti te-ar putea face să tratezi lucrurile cu superficialitate, în prima parte a anului. Ai gijă în privinţa persoanelor din jur, care nu sunt atât de bine intenţionate precum par.