Femeia Berbec – o mică armată de patru prichindei

Femeilor din zodia Berbecului le place foarte mult să aibă familii numeroase și își fac planuri pentru copii din primii ani după școală. Dacă ești născută în Berbec și găsești partenerul potrivit, eventual un Săgetător, zodiacul îți arată câți copii ai putea avea, iar numărul lor nu este deloc unul de neglijat: 4!

Femeia Taur – mai mult de 2 ar fi prea mult

Echilibrată, realistă, calmă, ambițioasă și concentrată pe confortul personal, femeia Taur are nevoie de o familie frumoasă și de liniște, iar numărul ideal de copii pentru ea este 2. Mai mulți copii, ar fi prea mult și ar ține-o departe de carieră și de planurile ei personale.

Femeia Gemeni – ori unul, ori doi deodată

Un singur copil este ideal pentru femeia Gemeni, dar dacă soarta vrea să îi dea doi, cel mai bine ar fi să fie doi deodată, adică gemeni. Gemenilor le place foarte mult să aibă copii, mai ales înainte de a împlini 30 – 35 de ani, când au mai multă energie și chef de joacă.

Femeia Rac – doi copii, la distanță mare de timp

Nativii Raci au mare nevoie de familie și de copii. Ei nu concep să trăiască fără să aibă copii și fac tot posibilul să îi aibă, chiar dacă au probleme de fertilitate. Dar copiii în viața femeii Rac trebuie să vină exact atunci când sunt planificați și să fie la distanță mare de ani unul față de celălalt. Pot fi doi sau chiar trei copii, dar să fie cel puțin 5 ani între ei, pentru a se dedica fiecăruia atunci când sunt foarte mici.

Câți copii ai putea avea în funcție de zodie

Femeia Leu – doi, trei, patru copii, să fie casa plină

Nativii din zodia Leului par oameni dificili, mereu agitați și dominatori. În realitate, sunt mult mai plăcuți, echilibrați și chiar haioși. Leii sunt părinți extraordinari și le place să aibă copii din tinerețe, câți dă Domnul! Femeia Leu nu își impune un număr de copii și se bucură de orice bebeluș ar veni pe lume.

Femeia Fecioară – unul singur, dar perfect!

Foarte riguroasă și atentă cu viața ei, femeia Fecioară ține mult la liniștea și la confortul ei. Viața este ei tot timpul planificată în detaliu și un copil trebuie să vină la momentul potrivit. Bineînțeles, că se mai întâmplă și accidente, dar dacă este copilul perfect, atunci va fi fericită. Unul și bun este de ajuns!

Femeia Balanță – doi, patru, șase… număr par

Astrele arată câți copii ai putea avea dacă ești Balanță, iar numărul lor se arată mereu par. Doi copii sau patru ar fi ideal pentru femeia Balanță, dar în viață nu se știe niciodată ce surprize apar. Un număr impar de copii ar putea dezechilibra destinul Balanțelor și ar aduce multe bătăi de cap, dar și momente extraordinare.

Femeia Scorpion –  trei sau chiar mai mulți

Nativilor din zodia Scorpion le place să aibă copii, le place să fie înconjurați de familie, de rude, de frați și mai ales de proprii copii. Unul sau doi sunt cam puțini. Trei sau patru sau chiar mai mulți copii i-ar face foarte fericiți, mai ales dacă au o situație financiară bună.

Femeia Săgetător – unul sau niciunul

Un copil este deja prea mult pentru nativa din zodia Săgetătorului. Chiar dacă trece tinerețea și nu are niciun copil, nu suferă prea mult. Dacă soarta îi oferă un copil, este mulțumită și face tot posibil să îl crească frumos. Dacă dacă vin mai mulți copii, pentru femeia Săgetător va fi o povară greu de purtat.

Femeia Capricorn – doi, trei copii ar fi ideal

Nativa din Capricorn adoră să aibă o familie numeroasă și va fi fericită cu doi sau trei copii. Chiar și cu tripleți se va descurca de minune. Dacă nu vin trei copii deodată, măcar la distanță de doi, trei ani să vină!

Femeia Vărsător – unul și bun!

Vărsătorii nu se numără printre nativii familiști, așezați și casnici. Pentru ei familia este o opțiune, nu un proiect. Iar dacă vor copii, unul și bun este suficient. Femeia Vărsător nu va fi o mamă în toată puterea cuvântului, ci mai debrabă o prietenă mai mare care își va îndruma copilul prin puterea exemplului.

Femeia Pești – oricâți copii, sănătoși să fie!

Nativa din zodia Peștilor este fericită oricâți copiii îi dă Dumnezeu, sănătoși să fie! Iar dacă vin măcar la distanță de trei sau cinci ani între ei, să aibă timp să se ocupe de bebeluși pe îndelete, cu atât mai bine. Ea poate face copii și la 50 de ani și va fi la fel de emoționată, fericită și binecuvântată ca la 25 de ani.