Când apar obstacolele în viața lor, unele zodii țin capul sus și merg mai departe, altele au nevoie de sprijin, altele preferă să piardă, decât să lupte. Iată cum se descurcă zodiile când viața devine complicată.

Zodia Berbec

Este una dintre cele mai puternice zodii, dar își complică viața singură de multe ori. Iar în cele mai dificile momente, Berbecul este frustrat și nu reușește să iasă din încurcături onorabil. Se enervează cumplit pe toată lumea, devine arțăgos, pretențios și certăreț.

Zodia Taur

O altă zodie care pare puternică și care pare să dețină controlul, Taurul are momente în care se pierde cu firea, dacă este supus unor presiuni intense. Cel mai greu pentru Taur este să vadă cum alții îi destabilizează viața. Nu suportă să fie ignorat, dat la o parte, mințit, înșelat, nedreptățit… și atunci răbufnește.

Zodia Gemeni

Este cât se poate de simplu să îți dai seama când Gemenii trec prin momente dificile. Parcă sunt alți oameni. Nu îi mai recunoști deloc! Pe cât sunt de veseli, vorbăreți și sociabili când sunt fericiți, pe atât sunt de morocănoși când dau de greu. Se izolează de toți și numai câte un prieten foarte bun reușește să mai pătrundă în viața lor.

Zodia Rac

Una dintre trăsăturile cele mai accentuate ale Racului este discreția. Nu îi place absolut deloc să vorbească despre viața lui personală. Abia spune câteva cuvinte despre succesele lui sau despre lucrurile care îl fac fericit. Cu atât mai puțin va vorbi despre eșecuri, despre obstacole și greutăți. Când dă de greu, devine mofluz, are toane, uneori vorbește, uneori nu.

Zodia Leu  

Nativul Leu devine confuz când întâmpină probleme și obstacole pe care nu le-a prevăzut. El, care este atât de descurcăreț, inteligent și organizat, nu poate concepe că a ajuns într-o situație din care poate pierde. Eșecul este de neconceput pentru Leu, care este obișnuit să rezolve totul, să treacă peste orice, să dețină controlul.

Zodia Fecioară

La cât este de organizată o Fecioară și de prudentă, cu greu pot apărea situații atât de dificile încât să nu le facă față. Nu pare să fie una dintre zodiile puternice, cu toate acestea Fecioara nu se pierde cu firea când dă de greu. Din contră, orice obstacol este o provocare și o determină să fie mai iscusită și mai creativă.

Balanță și obstacolele din viața ei

În cele mai grele perioade din viața ei, Balanța suferă! Nu o va arăta aproape nimănui. Poate doar mama sau cea mai bună prietenă va știi prin ce trece, mai ales dacă este vorba de probleme personale. Balanța este deschisă, generoasă și săritoare cu ceilalți și nu va ezita să ajute un om de valoare, dacă are nevoie. Dar, când ea are nevoie, preferă să se descurce singură.

Zodia Scorpion

Se știe că zodia Scorpionului nu se numără printre cele mai deschise și vesele din zodiac. Dar când apar probleme în viața lui. Scorpionul devine și mai taciturn. Este trist, vorbește mai puțin, se izolează de oameni și face tot posibilul să găsească bani pentru că numai așa știe că poate trece peste orice obstacol.

Zodia Săgetător

Este una dintre zodiile care poate rezolva orice, iar dacă nu poate rezolva o problemă, găsește o cale să o ocolească. Săgetătorul este un optimist incurabil. Pentru el nu există probleme, obstacole și eșecuri. Pentru el există doar provocări și încercări. Dacă ceva nu merge, îl lasă deoparte și găsește alte preocupări.

Zodia Capricorn

Obstacolele din viața Capricornului sunt o adevărată tragedie. Iar pe unele dintre ele și le crează singur. Oricât ar fi de mari, totuși, Capricornul poate lupta oricând cu greutățile vieții pentru că el este sigur pe forța lui și pe capacitatea lui de a trece peste orice. Este adevărat că suferă, că poate fi nefericit perioade lungi de timp, dar nu se lasă doborât, oricât ar fi de greu.

Zodia Vărsător

Când dă de greu, Vărsătorul este patetic. Se plânge la toată lumea, se critică pe sine însuși, se întreabă de ce nu a făcut mai mult pentru a evita anumite situații dificile. Mai mult se vaită, decât să ia atitudine. Cu toate acestea, Vărsătorul este optimist și nu pune chiar totul la inimă. El se va ridica și va găsi o cale să depășească obstacolele din viața lui.

Peștii și obstacolele din viața lor

Ori de câte ori dă de greu, nativul Pești are nevoie de cineva să îl susțină. De cele mai multe ori se bazează pe părinți, pe soț sau pe soție. Dragostea lor reală și necondiționată este cea mai puternică motivație pentru Pești să depășească obstacolele vieții și să fie mai puternici. Ei suferă foarte mult când pierd sau când o situație ghinionistă îi ține pe loc.