Cele mai bune zile pentru călătorii în luna august

La început de lună, zodiacul și astrele ne arată pentru fiecare zodie zilele bune și zilele rele, zilele cu noroc și zilele în care ar putea apărea evenimente neprevăzute. În ceea ce privește călătoriile, luna aceasta cea mai bună perioadă să plecăm la drum lung este prima jumătate a lunii, în mod deosebit după Luna plină din 3 august până pe data de 8 august. Pentru cei care vor să plece în excursii sau vacanțe în cea de a doua jumătate a lunii, își pot face bagajele pentru zilele de 17, 22, 25 sau 27 august.

Cum stăm cu banii în luna august

Cine și-a strâns bani separat pentru călătorii și vacanțe, o duce bine financiar în luna august. Cine așteaptă bani, un comision sau returnarea unei datorii se pare că va avea mai mult noroc în zilele de 6 și 7 august sau în zilele de 25, 26 sau 27 august.

Zilele faste în carieră și afaceri

Pentru nativii care își caută un loc de muncă, în luna august pot veni șanse sporadice. Cele mai bune zile pentru a primi o veste bună pentru cariera lor pot fi zilele de 9, 10, 20, 21 sau 22 august. Cei care vor să promoveze, pot avea șansa să dea un examen sau să fie avansați în zilele de 8 sau 9 august, urmând ca situația lor să devină oficială în cea de a doua jumătate a lunii.