Zodia Iepurelui este una dintre cele mai muncitoare și norocoase din astrologia chineză, iar ea poate favoriza mai multe cariere și afaceri care au stagnat în ultimii ani.

În anul 2023, când Iepurele guvernează horoscopul, astrologii chinezi speră să se dezvolte mai multe domenii care vor aduce bunăstare și siguranță pentru comunitățile mari.

Află ce cariere și afaceri sunt favorizate de Iepure și ce zodii se pot dezvolta profesional sub influența acestui semn care pune mare preț pe muncă și responsabilitate.

Cariere și afaceri de succes în 2023, favorizate de Iepure

Zodia Iepurelui ”vine la putere” în horoscopul chinezesc începând cu data de 22 ianuarie și se va încheia pe data de 9 februarie.

Zodia Iepurelui este o zodie matură, responsabilă, muncitoare, cu abilități de organizator și cu abilități administrative foarte bune. Iepurele pune preț pe munca lui, nativii acestei zodii fiind adesea implicați și în mici afaceri de familie, pe lângă cariera lor de bază. Pentru ei contează foarte mult prosperitatea și siguranța financiar, de aceea nu lasă niciodată munca la voia întâmplării și sunt foarte implicați în domeniul lor de lucru.

Conform astrologiei chineze, zodia Iepurelui favorizează domenii precum agricultura, creșterea animalelor, îngrijirea animalelor de casă, bucătăria și industria alimentară, horeca, dar și farmacia, îngrijirea bolnavilor la domiciliu și asistența medicală.

Personalitatea creativă a Iepurelui va ajuta la o dezvoltare și înflorire a domeniilor artistice începând cu literatura, pictura, desenul, până la publicitatea comercială și organizarea de spectacole, festivități sau evenimente sociale.

Ce zodii se pot dezvolta profesional în 2023

Iepurele va avea o influență benefică asupra zodiilor care au interese profesionale similare cu ale sale. În 2023, se pot dezvolta multe cariere și afaceri și pot apărea locuri de muncă noi în multe sectoare legate de agricultură, zootehnie și animale de casă.

Cine vrea să își deschidă un magazin cu produse pentru îngrijirea animalelor va avea un an spornic. Dar și fermierii sau cei care lucrează pentru mari companii agricole vor avea mai multe succese în 2023.

Din acest punct de vedere zodiile care sunt favorizate din punct de vedere al carierei sunt Câinele, Calul și Bivolul. Nativii din aceste trei zodii care lucrează deja în domeniile menționate vor avea un an spornic.

De asemenea, vor fi favorizați nativii din zodiile Caprei, Șarpelui și Porcului, mai ales dacă lucrează în sănătate, farmacie, îngrijirea copiilor sau bătrânilor la domiciliu, spitale și clinici. Sunt șanse mari ca salariile lor să crească, să găsească locuri de muncă mai bune în aceste sectoare sau chiar posturi de conducere pentru cei mai ambițioși.

De asemenea, sunt favorizate toate persoanele creative, mai ales cele din zodiile Calului, Boului, Caprei și Porcului. Ei vor avea șanse noi să se dezvolte, să deschidă mici afaceri profitabile, să își vândă mai bine creațiile și produsele, să se angajeze la firme mari, unde talentul și creativitatea lor vor fi răsplătite.