În fiecare lună calendaristică, astrologii stabilesc zilele favorabile în funcție de fazele Lunii. De azi, 12 martie, când este Luna plină, până pe 28 martie, când va fi Lună nouă, fiecare dintre noi poate descoperi care vor fi cele mai bune și norocoase perioade.

Zilele favorabile din luna martie

12 martie – Luna plină

Este cea mai puternică și norocoasă zi a lunii martie, nu doar datorită Lunii pline, ci și datorită energiei care vine din partea lui Marte și a lui Venus.

În această zi sunt favorizate dragostea, întâlnirile romantice, cererile în căsătorie și cununiile.

Datorită lui Marte, este o zi bună pentru afaceri, pentru discuții și întâlniri profitabile și pentru stabilirea unor noi contacte pentru viitoarele relații profesionale.

Este o zi excelentă pentru a căuta o nouă locuință, pentru a vizita apartamentele de vânzare sau pentru a stabili fundația casei.

Tot pe 12 martie este bine să alegi mobila nouă, să redecorezi casa sau să stabilești cum vrei să o renovezi pentru a răspunde mai bine nevoilor tale.

19 martie – ziua inițiativelor

Data de 19 martie se înscrie printre zilele favorabile ale lunii, plină de energie și destinată proiectelor majore.

Este ziua inițiativelor, astfel că, în această zi de luni, poți pune bazele unui nou proiect sau unei noi afaceri.

Este o zi bună pentru comerț, licitații, cumpărături și pentru semnarea unor contracte bănoase.

Tot în această zi sunt favorizate activitățile care te ajută să fii mai sănătoasă, să îți schimbi imaginea, coafura și garderoba, să fii mai modernă, mai proaspătă și mai optimistă.

20 martie – ziua prietenilor

Chiar dacă este o zi de marți, 20 martie este o zi excelentă pentru întâlniri și pentru vizite.

Viața socială este favorizată acum, este bine să ieși cu prietenele, să le vizitezi, să le suni și să afli cum le poți ajuta pe cele care au nevoie de tine.

Te poți întâlni întâmplător cu un prieten sau cu un iubit din trecut, care îți va aduce aminte de lucrurile care te făceau fericită altă dată.

Este și ziua veștilor bune, dacă aștepți o schimbare în viața ta, și este o zi bună să semnezi contractul pentru a cumpăra o casă.

Zilele favorabile din luna martie

25 martie – ziua marilor vise

Sărbătorește această zi ca și cum ar fi ziua ta de naștere sau ca și cum ai fi câștigat la lotto. Este una dintre zilele favorabile frumoase ale lunii martie.

Este o zi plină de energie constructivă, înconjoară-te de oameni, cheamă prietenii la o petrecere sau mergi la teatru. Nu sta singură în casă!

Organizează o cină romantică sau fugi cu bărbatul iubit la munte, să vă plimbați și să vă relaxați.

Dacă îți dorești să devii mamă, este o zi bună să concepi un copil.

Poate fi o zi excelentă pentru a începe o călătorie lungă în străinătate care îți va aduce numai satisfacții.