Ocaziile bune nu vor lipsi, dar trebuie să profităm de ele, iar atunci când simțim că ne scapă printre degete, să ieșim din regulile și constrângerile cu care ne-am obișnuit și să facem un pas dincolo de bariere. Nativii care vor îndrăzni și vor munci mai mult vor avea cel mai norocos an! Iată și care sunt cele mai fericite luni din 2019, perioadele în care trebuie să ne stabilim cele mai importante planuri și să acționăm!

Cum arată începutul noului an!

Anul 2019 este în general un an optimist, cu multă energie pozitivă și deschis tuturor oportunităților, datorită unor alinieri astrale rare. Încă din lunile ianuarie și februarie toate zodiile vor simți că primesc vibrații pozitive, vor avea mai multă încredere în forțele lor și mai multă putere de muncă. Cu eclipsa de Soare din 5 ianuarie se pune accentul pe creativitate, ingeniozitate, idei inedite, eforturi noi și generozitate. Împreună cu eclipsa de Lună din 21 ianuarie, cele două eclipse vor avea un impact major asupra zodiilor până în luna iulie, astfel că prima jumătate a noului an este perioada optimă pentru schimbări și planuri mari.

Vom avea parte de mai mult echilibru

După trei ani dificili, începem să simțim din 2019 că viața intră pe un făgaș mai liniștit și multe zodii vor găsi drumul stabil pe care îl căutau. Pentru cei mai mulți dintre noi se concretizează și se echilibrează relațiile de dragoste și de familie. Avem nevoie de stabilitate și o vom găsi mai ușor anul viitor, dacă vom găsi și dragostea. Pentru alte zodii, stabilitatea va veni în plan profesional pentru că se vor decide ce schimbări trebuie să facă în cariera lor pentru a fi mulțumiți.

Cele mai fericite luni din 2019

Oferte greu de refuzat

Ianuarie, în special după data de 9, este o lună norocoasă. Datorită lui Jupiter și Uranus, vom avea parte de câteva ocazii speciale chiar la începutul anului. Pentru zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), aceste ocazii se vor materializa în oferte de muncă, pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi șanse noi în dragoste, mai ales dacă au avut de suferit în ultimii cinci ani. Iar pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) este o perioadă de acumulare, în care adună nu doar bani, ci și prieteni, afecțiune și încredere.

O eclipsă pentru planuri noi

Iulie va fi o lună specială și fericită pentru mulți nativi, datorită eclipsei de Soare la Luna nouă din Rac. Eclipsa se va petrece pe 2 iulie, iar la câteva ore după ea, Venus va intra în Rac. O asemenea conjunctură este deosebit de norocoasă pentru zodiile de Apă și de Pământ, dar și ceilalți nativi vor resimți vibrațiile ei pozitive. În primul rând, zodiile de Apă vor beneficia la eclipsă de cele mai bune auspicii pentru a începe un proiect nou, o activitate nouă, pentru a construi ceva important din temelie. Este perioada în care pot pune bazele unei structuri pe care o vor dezvolta ulterior, iar aceasta poate fi inclusiv o familie nouă. Zodiile de Pământ se vor bucura de călătorii excelente, zodiile de Foc vor mai face un progres în carieră, iar zodiile de Aer vor primi colaborări care le aduce surprize frumoase.

Visuri noi în casă nouă

Octombrie, în special a doua jumătate a lunii, după data de 14 octombrie, va fi o perioadă norocoasă pentru câștiguri, pentru călătorii și pentru achiziții importante, inclusiv pentru achiziții imobiliare. Cine se gândește și se pregătește din timp pentru a cumpăra un teren sau o casă, pentru a renova sau vinde o locuință, este bine să aștepte luna octombrie când vor fi prețuri bune.

foto: 123rf.com