Se spune despre Capricorni că, în dragoste, își ascultă mai mult mintea, decât inima. Dar nimic nu îi face mai fericiți decât o pasiune fără opreliști și un partener plin de imaginație și foarte generos. 

Nativii Capricorni au nevoie de încredere și loialitate pentru a iubi cu adevărat. Fără sinceritate și implicare deplină din partea celuilalt, o relație de cuplu cu un Capricorn este aproape imposibilă.

Acești nativi își arată foarte greu sentimentele, dar sunt foarte sensibili, romantici și afectuoși, însă numai pentru cei care merită cu adevărat dragostea lor.

Cele două zodii care fură inima Capricornilor

Cea mai frumoasă căsnicie pentru un Capricorn ar putea fi cu un nativ din Taur, atent şi manierat. Cei doi împărtăşesc pasiunea pentru muncă şi pentru carieră, iar acasă vor ştii să îşi ofere totul pentru a fi fericiţi împreună.

Capricornul şi Racul vor descoperi cu încântare cât de potriviţi pot fi unul pentru celălalt. Primul va ştii să îi ofere partenerului Rac o casă bine pusă la punct şi armonia de care are nevoie pentru a-şi creşte copiii fericiţi.

Ce relații au nativii Capricorni cu celelalte zodii

Capricorn-Berbec

Seriozitatea Berbecului îi atrage irezistibil pe Capricorn. Dar nativul Berbec este mult prea dinamic şi agitat pentru Capricornul organizat şi prudent. Cu toate acestea, căsnicia lor poate dura o viaţă.

Capricorn-Gemeni

Nativii din Gemeni sunt prea vorbăreţi şi împrăştiaţi să atragă simpatia unui Capricorn. Relaţia lor nu poate fi decât una de colegialitate, şi aceea superficială.

Capricorn – Leu 

Nativul Capricorn nu va accepta niciodată un partener dominator şi mândru ca Leul. Cei doi vor avea o relaţie presărată cu neînţelegeri, neavând mare încerdere unul în celălalt.

Capricorn – Fecioară

Dacă se îndrăgostesc unul de altul, vor rămâne împreună toată viaţa. Capricornul are nevoie de un partener interesat de casă şi familie, precum Fecioara harnică.

Capricorn- Balanţă

Vor găsi foarte greu interese comune. Balanţa are nevoie de un partener cu multă imaginaţie, atras de petreceri şi distracţii, ceea ce Capricornul detestă să fie.

Capricorn-Scorpion

La prima vedere, nu sunt atraşi unul de celălalt. Dar, dacă au răbdare să se cunoască mai bine, simpla lor prietenie se poate transforma în pasiune de o viaţă.

Capricorn – Săgetător

Sunt şanse foarte mici să se înţeleagă bine. Pentru Capricorn, Săgetătorul pare un om nechibzuit, risipitor, care se joacă tot timpul cu focul.

Capricorn – Capricorn

Fac echipă bună la maturitate. În tinereţe, se ocolesc, pentru că fiecare are impresia că celălalt încearcă să îi ascundă ceva. Dar se pot iubi cu sinceritate toată viaţa.

Capricorn – Vărsător

Nativul Vărsător nu dă doi bani pe viaţa tihnită şi pe averea acumulată de Capricorn. Dacă nu există respect între cei doi, nu poate fi nici dragoste.

Capricorn- Peşti

Peştii sunt mai puţin interesaţi de valorile materiale, aşa că planurile de avuţie ale Capricornului îi lasă reci. Se pot înţelege bine, dacă fiecare îşi urmăreşte propriile ambiţii, fără să îl împiedice pe celălalt.

sursa foto: 123rf.com