Nativii din Leu, parteneri fideli

La cât de mult le place să flirteze și să fie admirați, nu ai spune că nativii Lei ar putea fi loiali în căsnicie. Cu toate acestea, ei sunt cei mai puternici și fideli parteneri de cursă lungă. În primul rând, pentru că un Leu nu se căsătorește decât dacă întâlnește dragostea vieții lui și o face pentru totdeauna. În al doilea rând, pentru că orgoliul lui este prea puternic pentru a deveni subiect de bârfă, dacă își înșală soția sau soțul.

Firi generoase

Leilor le place mult să aibă bani și obiecte de valoare, să poarte bijuterii și ceasuri scumpe sau să conducă mașini puternice. Dar, cu cât situația lor materială este mai bună, cu atât sunt și ei mai generoși. Le face chiar plăcere să facă daruri frumoase prietenilor mai puțin norocoși sau să îi ajute cu bani, când au nevoie. Leii nu sunt egoiști, dar prietenii pe care îi ajută trebuie să și merite ajutorul pe care îl primesc.

Incredibil, dar pot fi și romantici

Pare greu de crezut că un bărbat sau o femeie născută în zodia Leului ar putea fi romantici. Dar ei au o latură sensibilă pe care puțin oameni o cunosc, uneori nici prietenii lor foarte apropiați. Au o inimă caldă și pasională, fac tot posibilul să le ofere celor dragi surprize, iar persoanei iubite cât mai multe nopți romantice. Cine are drept soț sau soție un Leu știe că este capabil de gesturi idealiste și pline de dragoste.

sursa foto: 123rf.com