Pentru femeia Berbec

Bărbații care trăiesc alături de o femeie născută în Berbec știu că nu este deloc simplu să o mulțumești. Și nu te poți duce la ea de Moș Nicolae cu o ciocolată. În realitate, femeia Berbec ar renunța oricând la dulciuri și bijuterii pentru o experiență deosebită. Dacă vrei să o surprinzi, cumpără bilete la un concert la care toată lumea vrea să meargă.

Dacă femeia iubită e Taur

Un card pentru o zi la spa este excelent pentru femeia Taur. Ei îi plac darurile speciale, luxoase și practice în același timp. Bineînețeles, cardul la spa trebuie ascuns într-o cutie cu bomboane de cea mai bună calitate.

Femeia Gemeni și cadourile ingenioase

Caută un puzzle tridimensional foarte complicat, un joc de karaoke sau bilete la o piesă de teatru excelentă. Gemenii au nevoie de experiențe noi! Pentru ei obiectele contează mai puțin, dar importante sunt trăirile, sentimentele și ineditul.

Ce vrea femeia Rac de Moș Nicolae

Dacă îi poți oferi ceva făcut de tine, un desen sau o poezie sau un buchet de flori și de bomboane pe care l-ai aranjat chiar tu, ea va fi cea mai fericită. Pentru romantica femeie Rac, lucrurile făcute de mână sunt bucățele mici de suflet.

Femeia Leu și imaginea de sine

Dacă femeia iubită este născută în zodia Leului, atunci fiecare aniversare și fiecare sărbătoare trebuie să o pună pe ea în evidență. Alege un restaurant cu renume și oferă-i o rochie nouă, care să îi pună în valoare frumusețea. Așa va fi cea mai fericită în seara de Moș Nicolae.

Ce își dorește femeia Fecioară

Abține-te să o întrebi vreodată pe femeia din Fecioară ce vrea de ziua ei, de Moș Nicolae sau de Moș Crăciun. Oricât ar fi de bine organizată și oricâte liste de cadouri ar avea, nu îți va spune niciodată pentru că îi plac surprizele. Gândește-te bine la preferințele ei și alege ceva cu care poate să se laude printre colegele de la serviciu.

Ce să îi dăruiești unei Balanțe

O carte, un joc inteligent sau orice lucru atrăgător, moale, luxos și strălucitor ar putea fi un cadou potrivit pentru femeia Balanță de Moș Nicolae. Neapărat lângă un platou cu cele mai fine prăjituri din ciocolată.

Femeia Scorpion și darurile

Pare dificil să alegi ceva potrivit pentru femeia Scorpion, care este atât de greu de înțeles și își păstrează cu dârzenie secretele. Așa că încearcă să îi faci cadou ceva elegant, feminin, care poartă un mic secret… spre exemplu, un medalion în care poate ascunde ceva drag.

Femeia Săgetător nu este interesată de obiecte

Mai degrabă ar vrea o petrecere, o noapte într-un club sau la cinematograf, o seară romantică în doi, decât vreun obiect, oricât ar fi de scump. Pentru ea contează experiențele, pasiunea și adrenalina. Fă-i o surpriză și du-o cu mașina într-un loc magic.

Femeia Capricorn apreciază eleganța

Nativa din zodia Capricornului are gusturi scumpe, așa că nu scapi prea ieftin dacă vrei să îi iei un cadou de Moș Nicolae. Este înnebunită după obiectele fine, realizate manual, din piele sau metale prețioase. O poșetă sau o bijuterie ar putea fi pe placul ei, dar trebuie să fie ceva discret și cu mult bun gust.

Dacă femeia iubită este Vărsător

Trebuie să fii foarte creativ când vine vorba de iubita din zodia Vărsătorului. Cadoul tău, oricât de mic sau modest ar fi, nu trebuie să fie ceva banal. Pe ea nu o încântă bijuteriile, hainele, parfumurile sau obiectele decorative. În schimb, ar fi încântată de o seară la Operă, iar biletele le poți ascunde într-un plic cu un mesaj ingenios.

Femeia Pești, un cadou adorabil

Latura jucăușă a femeilor din Pești nu dispare niciodată. Îi poți lua și la 30 sau 40 de ani o jucărie din pluș și se va amuza grozav. Sau niște bilete la o piesă de comedie. Ar fi încântată și de o plimbare cu mașina să viziteze un castel. Un cadou care să îi amintească de copilărie ar fi perfect de Moș Nicolae.