Gemenii sunt firi independente, au un spirit vesel şi o minte ascuţită. Le place să vorbească mult şi repede, mai ales femeia Gemeni, îţi oferă tot felul de amănunte despre orice, dar fără să îţi împărtăşească secretele şi gândurile lor ascunse. Mulţi dintre ei sunt adevăraţi magicieni ai cuvintelor.

Femeia Gemeni are nevoie de schimbare

Femeia născută sub semnul Gemenilor are o fire greu de pătruns. Când capricioasă şi răutăcioasă, când generoasă şi iubitoare, te surprinde cu stările ei de spirit extrem de variate. Cert este că fuge de tradiţie şi de convenţiile sociale şi nu suportă oamenii care încearcă să o domine.

Femeia Gemeni este o fire mai aventuroasă, capabilă să îşi schimbe viaţa radical, fără să regrete nimic. Pe de altă parte, este o fire plăcută, sociabilă, ştie să îţi descreţească fruntea şi nu te plictiseşte. Niciodată nu îşi impune ideile celorlalţi, chiar dacă rareori este de acord cu ei.

Interesată de oameni speciali

Nativele din Gemeni îşi aleg cu mare grijă prietenii şi, mai ales, partenerii de viaţă. „Puţini şi buni” – este regula lor. În rest, sunt în stare să ignore şi să uite imediat persoanele de care nu sunt ataşate.

Mulţi se plâng că femeile din Gemeni sunt superficiale în privinţa relaţiilor de prietenie, dar pe ele le interesează doar caracterele deosebite, oamenii cu poveşti de viaţă ieşite din comun. La sufletul „Gemenelor” ajung uşor şi cei care demonstrează că ştiu să se lupte cu greutăţile şi să iasă învingători.

Bărbatul Gemeni, mereu în mișcare

Este pasionat de călătorii şi de sporturi care presupun mai multă strategie şi mişcări armonioase, decât forţă fizică. Este atras de tenis, înot, dans, şah, hipism, ciclism sau de cursele de maşini. Va practica sportul pentru a-şi menţine forma fizică şi va ceda rareori viciilor care îi vor pune în pericol sănătatea.

Nativul din Gemeni caută tovărăşia prietenilor, este deschis şi discută cu pasiune despre orice. Prietenii lui sunt foarte puţini, iar cu majoritatea persoanelor pe care le cunoaşte are relaţii superficiale, Loial rămâne doar celor care îi demonstrează că îl respectă şi că ţin cu adevărat la el.

Un trubadur modern

Zodia Gemenilor este asociată cu pasiunea pentru artă, pentru obiectele meşteşugite şi pentru unicate. Nu este de mirare că bărbaţii Gemeni lucrează adesea în domenii care au legătură cu arta. Ca și femeia Gemeni, nativul acestei zodii poate fi ghid în muzee sau creator de modă, poet, pictor sau colecţionar împătimit.

Casa lor va fi întotdeauna decorată cu mult bun gust, vor respecta canoanele modei, dar vor încerca să fie cu un pas înaintea ei, descoperind ceva nou. Nativul din Gemeni caută frumuseţea şi eleganţa în orice face.