Bărbații din zodia Fecioară nu prea știu să facă surprize

Se știe că bărbații din zodiac, născuți în semnul Fecioarei, au o mulțime de calități precum atenți, serioși, ordonați, cumpătați, bine organizați… dar cu surprizele romantice nu stau prea bine. La capitolul intimitate, bărbații din Fecioară sunt destul de plictisitori, mai ales după ce a trecut deja prima perioadă în care se simt îndrăgostiți.

Bărbații Săgetători caută mereu aventura

Cu un iubit din zodia Săgetător nu trebuie să te aștepți la prea multe momente de efuziune sentimentală, romantism și conexiune profundă. Pentru ei romantismul poate fi o mică aventură, dar se plictisesc repede. Bărbații Săgetători au nevoie de aventuri, au nevoie să cucerească, să fie stăpâni în pat și să experimenteze lucruri noi. Momentele romantice nu le stârnesc dorința.

Bărbații Capricorni sunt cam lipsiți de imaginație

Oricât de mult te-ar iubi un Capricorn, în pat nu este deloc inventiv și nici nu îți va face surprize romantice. Poate că unii dintre ei au mai multă imaginație în intimitate, dar majoritatea oferă iubire, oferă stabilitate și o viață liniștită… dar romantismul este un capitol la care chiar nu se pricep.

Bărbații din zodiac puțin romantici: Berbecii

Nativii din zodia Berbec sunt cunoscuți pentru abordarea lor directă și sinceră. Uneori, poate fi de admirat o atitudine mai frustă, dar vor avea aceeași atitudine și în pat așteptând ca tu să faci totul. Lor le plac lucrurile simple și rapide, nu se complică cu jocuri erotice, surprize, momente romantice pentru că nu se pricep deloc la așa ceva. Dacă vrei o noapte specială cu un nativ din Berbec, trebuie să organizezi tu totul.