Începând de azi, Mercur și Luna plină vor avea influențe puternice asupra situației noastre financiare. Multe zodii vor primi vești bune și vor obține sprijinul material de care aveau nevoie.

Vor fi nativi care vor găsi un nou loc de muncă tocmai când se așteptau mai puțin și vor primi un salariu mulțumitor. Alte zodii vor aduna bani din alte surse, dar numai 3 dintre ele scot profit mare din activitățile pe care le-au desfășurat până acum. Iată care sunt cele trei semne astrologice cu adevărat norocoase.

 

capricornSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Lună plină – Leul mizează pe afaceri și moșteniri

Mulți nativi din zodia Leului vor avea un noroc neașteptat și vor primi vești despre o moștenire. Alții vor fi apreciați la serviciu și vor primi un bonus dintr-o afacere la care au muncit toată vara. Pentru Lei este o perioadă în care scot profit și din piatră seacă. Important este să investească timp și muncă!

Lună plină – Fecioara câștigă din colaborări

Pentru nativii Fecioare care sunt dispuși să muncească mai mult sau să își ofere serviciile altor companii, astrele au vești bune. În curând pot găsi colaborări bine plătit și scot profit mai ales din ideile creative și inovative. Fecioarele care au talent muzical sau artistic, cele care sunt experte într-un domeniu vor fi rugate să colaboreze la proiecte mari și bine plătite.

Lună plină – Capricornii scot profit din afacerile de familie

Nativii acestei zodii care administrează mici afaceri de familie sunt foarte norocoși. Este perioada bună a anului să găsească noi clienți și să semneze noi contracte cu profituri bune. Norocoase sunt îndeosebi nativele zodiei care lucrează în servicii, în comerț și în turism.

Citește și: Horoscopul toamnei