Este simplu să afli dacă ai Ascendentul în Leu. Trebuie să folosești orice sistem on-line pentru a-ți determina astrograma, să introduci data nașterii, locul și ora cât mai exactă și vei afla ușor ce ascendent ai.

Ascendentul în Leu este semnul inimii. Nativii influenţaţi de el sunt uşor de rănit. Un cuvânt nepotrivit, spus fără nicio intenţie rea, poate declanşa o furtună în sufletul lor. Au un orgoliu prea mare, pentru a ierta. Tot din cauza orgoliului, mulţi dintre ei nu se dăruiesc cu pasiune. Cer atenţie şi iubire, dar nu oferă prea multe în schimb.     

Gesturi teatrale și mărinimie

Nativii cu Ascendent în Leu se comportă în societate ca pe o scenă de teatru. Sunt actori redutabili. Atrag privirile tuturor fie printr-o ţinută elegantă sau extravagantă, fie prin gesturile teatrale pe care le fac.

Pentru ei este foarte important să fie în mijlocul atenţiei, chiar dacă sunt priviţi uneori dezaprobator. Sunt câţiva nativi cu Ascendent în Leu care nu se străduiesc deloc să atragă atenţia, dar îţi captează privirile prin atitudinea lor regală.

Sunt tentaţi să exagereze şi să ia decizii prosteşti, dar idealismul lor înăscut îi fereşte de necazuri. Au un suflet mare şi visuri frumoase, aşa că sunt atenţi mereu să facă fapte bune.

Cum te văd cei din jur, dacă ai Ascendentul în Leu

Multe persoane născute cu Ascendent în Leu sunt zgomotoase şi reuşesc să enerveze asistenţa. Tendinţa lor de a domina este evidentă, chiar şi într-un cerc restrâns de prieteni. Calităţile ies, totuşi, în evidenţă, şi salvează situaţia.

Acești nativi sunt admiraţi pentru eleganţa lor şi pentru modul în care ştiu să se poarte în societate. Mulţi dintre ei ştiu să facă o conversaţie interesantă şi dau dovadă de creativitate.

Supărătoare la aceşti nativi este şi tendinţa lor de a exagera. Sunt foarte generoşi când fac un cadou cuiva drag, dar pot fi şi răzbunători, fără să analizeze cu atenţie consecinţele.  

Ce obții în viață cu acest ascendent  

Nativii cu Ascendent în Leu sunt recunoscuţi pentru optimismul lor molipsitor. Dacă aleg comerţul, politica şi finanţele, nu vor da greş în privinţa profesiei. Au talentul să vândă şi să negocieze, iar banii nu le lipsesc.

În tinereţe sunt risipitori, dar de la o anumită vârstă încep să le placă jocurile imobiliare, plasamentele la bursă sau cursele de cai. Încep să fie mai prudenţi cu investiţiile lor şi reuşesc să îşi sporească averea pe măsură ce se apropie de 40 de ani, vârsta la care ating apogeul în profesie și în ceea ce privește situația materială.