Îți poți calcula foarte ușor astrograma cu o aplicație gratuită pe internet pentru a afla dacă ai Ascendentul în Fecioară. În cazul în care linia ascendentului se afla pe astrograma ta în zodia Fecioarei, citește mai jos ce semnificații are pentru tine.

Trăsături accentuate de Ascendentul în Fecioară

Se ştie că nativii din zodia Fecioarei sunt foarte grijulii şi tipicari, iar Ascendentul cu acelaşi semn amplifică aceste trăsături de caracter. În plus, persoanele cu acest Ascendent sunt temătoare şi timide. Nu este uşor să te acomodezi cu felul lor de a fi. Ştiu exact ce vor, dar îşi urmăresc scopurile pe căi întortocheate, că nici nu ştii cum să îi ajuţi. Analizează totul de-a fir a păr şi tot iau câte o decizie greşită, încât plătesc însutit să îndrepte lucrurile.

Sunt persoane foarte sensibile, nu doar din punct de vedere al sentimentelor, ci şi din punct de vedere fizic. Au o fire mai bolnăvicioasă şi există riscul să devină ipohondri, dacă nu îşi ţin în frâu temerile. Mulţi sunt foarte atenţi cu sănătatea lor, ba chiar exagerează apelând la diverse metode naturiste de a se menţine în formă.  

Cum se descurcă în viață nativii cu Ascedentul în Fecioară

În jurul persoanelor cu Ascendent în Fecioară vei găsi mereu câţiva prieteni cu un caracter puternic, gata să îi susţină şi să îi ajute financiar. Ştiu să atragă oamenii de care au nevoie, fără să pară că îi exploatează.

Sunt prietenoşi şi deschişi, iar acest lucru îi ajută să obţină bunăvoinţa tuturor. Le place, însă, să vorbească mai mult despre problemele şi necazurile lor, decât despre succese, ceea ce poate atrage antipatia unora.

Mulţi dintre ei sunt foarte buni bucătari şi fac petrecerile apetisante, de aceea pot avea o mulţime de prieteni care le trec adesea pragul.

Cum te ajută Ascendentul în viață, dacă este în semnul Fecioarei

Dacă te numeri printre nativii care au Ascendentul în Fecioară, se pare că ești talentată la diverse activităţi sau meşteşuguri care cer migală. Poate că îți place să creezi sau să meştererești obiecte mici şi complicate. Colecţionezi tot felul de lucruri pe care alţii nu le-ar ţine în casă, spre exemplu cutii de chibrituri din toată lumea sau şerveţele de masă brodate.

Ești atrasă de meserii care să îți ofere satisfacţie personală, şi nu neapărat câştiguri mari. Te ferești de posturile cu răspundere şi nu îți place să dai ordine. Poate că ai tendinţa să lucrezi mai mult singură şi poți avea succes în profesii care nu necesită munca de echipă. Cel mai bine îți merge dacă ești medic, stomatolog, ginecolog, asistentă medicală, tehnician, IT-ist sau meşter artizan. Cu astfel de meserii sau profesii, poți avea o carieră frumoasă și un stil de viață confortabil.