Anul Porcului începe pe 5 februarie și se termină pe 24 ianuarie 2020, când va intra pe scenă zodia Șobolanului de Metal. Nici zodia Câinelui, care a dominat anul 2018 și nici Șobolanul nu sunt la fel de bune precum Porcul, astfel că trebuie să profităm din plin de orice ocazie ne aduce acest an, pentru că va fi unul dintre cei mai buni pentru o perioadă lungă de timp.

 

Horoscop chinezesc 2019 – O zodie care aduce mereu noroc

Porcul de Pământ este una dintre cele mai apreciate zodii de către astrologii din Orient. Conform chinezilor, 2019 este un an foarte bun pentru câștiguri, pentru casă și familie, pentru bani și afaceri și pentru achiziții. În tradiția orientală, Porcul este o zodie care atrage norocul și poate aduce schimbări semnificative în viața celorlalte zodii.

Una dintre veștile bune pe care le aduce Porcul este aceea că munca și investițiile fiecăruia dintre noi vor fi răsplătite. Pentru toate zodiile, 2019 poate fi anul cu cele mai multe realizări din ultima decadă. Oricât de mici ar fi, fiecare dintre noi va duce la capăt planuri importante, la care se gândesc poate de ani de zile și nu au reușit să le concretizeze. În special, Porcul de Pământ favorizează renovările, achizițiile, investițiile pentru casă, dar și nunțile și botezurile.

 

Porcul. Realizări de care te vei bucura o viață!

În zodiacul chinezesc, Porcul este considerat norocos, dar când vine anul acestei zodii, norocul se cam lasă așteptat. Datorită energiilor și vibrațiilor care se concentrează acum asupra zodiei sale, Porcul va avea un an provocator, cu evenimente amestecate, cu bucurii, dar și cu pierderi. El va primi câteva lecții prețioase, pentru că este anul în care poate câștiga mult mai bine, dar trebuie să învețe să prețuiască ceea ce câștigă. Dacă ești născută în zodia Porcului, ferește-te de acțiuni și decizii impulsive. În rest, vei avea parte de câteva șanse frumoase și poți realiza multe lucruri pe care doar le-ai planificat în alți ani, dar nu ai reușit să le transpui în realitate. Dragostea va avea și ea perioada ei prielnică. De iubire, te vei bucura din plin vara, în special în lunile iulie şi august, când pasiunea se va întoarce în viaţa ta, mai ales dacă ești căsătorită și vrei să îți recucerești soțul.

Câine. Fii mai ambițioasă și mai îndrăzneață

Noul an chinezesc îți va oferi șansa să-ți schimbi stilul de viață, să o iei de la capăt, dacă nu ai făcut cele mai bune alegeri până acum, și să îți reconstruiești fericirea. Pentru nativii Câini, anul 2018 nu a fost unul prea bun. Au avut câteva obstacole și, poate, mulți dintre ei au fost nevoiți să facă un pas înapoi și să aștepte. Dacă te recunoști în această descriere, lasă în urmă dezamăgirile și găsește alte obiective să te motiveze să mergi mai departe. 2019 poate fi anul în care vei face ca viitorul tău să fie altul! Cere mai multă implicare și mai multă deschidere partenerului de viață. Aveți nevoie pe viitor de o colaborare strânsă în tot ceea ce faceți și vei reuși să realizezi mult mai mult! Pe de altă parte, ocupă-te mai mult de sănătatea și tonusul tău. Dacă punctul slab al organismului tău este metabolismul leneş, consultă un nutriţionist pentru a ţine un regim alimentar adecvat. În prima parte a anului, este posibil să capeţi câteva kilograme în plus.

Șobolan. Este un an bun pentru carieră și bani

Capul sus, treci la acțiune și implică-i pe toți ai casei în planurile tale de viitor. Ai rămas fără loc de muncă și trebuie să-ți găsești o carieră nouă? Ai nevoie de o idee creativă, care să-ți aducă și bani? Familia ta nu beneficiază de bunăstarea pe care ți-o dorești? Astrele arată că munca în echipă, inclusiv ideile copiilor, dacă ești părinte, te pot ajuta de acum încolo. În primele trei luni ale anului, trebuie să cauți idei noi sau să încerci să îți schimbi meseria. Din primăvară, zodia Porcului arată deja o schimbare în bine, fie un alt loc de muncă, fie proiecte care îți vor aduce profit mai târziu. Luna mai poate fi o lună norocoasă și poate marca începutul unei perioade prospere. Zodia Porcului promite ca sfârşitul verii şi toamna să fie îmbelşugate, cu noi beneficii materiale, dar şi vacanţe frumoase. Se pare că, în a doua parte a anului, vei călători mai des în străinătate și îți va prinde bine!

Maimuță. Prioritățile tale, în prim plan!

Ce schimbări mari aduce anul Porcului. Iată ce prezice horoscopul chinezesc din 2019

Va fi anul distracţiilor şi al vacanţelor cu multe călătorii și cu mulți prieteni aproape. Nativii Maimuțe respiră ușurați anul acesta, scapă de niște poveri vechi și se relaxează. Dacă ești născută în anul Maimuței, noua conjunctură astrală readuce pasiunea în viaţa ta şi te va învăţa să ai mai multă încredere în dragoste. Astrele te vor ajuta să câştigi mai bine, dar vei simţi şi presiunea unei slujbe noi sau a unei funcţii de conducere. Vor fi mai multe momente frumoase în viaţa de cuplu şi evenimente pe care, probabil, nu le vei uita niciodată. Lunile august şi septembrie sunt prielnice distracțiilor și unor noi relații, dar nu vor lipsi evenimentele imprevizibile și poate un obstacol mai greu de trecut. Este posibil ca luna noiembrie să fie una dificilă, cu o problemă mai greu de rezolvat, care va persista o vreme mai lungă în viața ta. Vei învăța, însă, să stăpânești situația, să faci compromisuri și vei trece cu bine de acest obstacol.

Capră. Profită de conjuncturile norocoase

Zodia Porcului este destul de generoasă cu nativii Capre și îi va susține dacă au planuri ambiţioase. La început de an, conjunctura care se crează la serviciu te ajută să îţi rotunjeşti câştigurile şi, eventual, să scapi de datorii. În restul anului, ar fi bine să te fereşti să mai iei vreun credit de la bancă, să nu îţi obligi familia să facă noi sacrificii. În a doua jumătate a anului, mai exact din luna iunie, începi să câştigi mai bine, fie datorită unei slujbe noi, fie unei funcţii mai bine plătite. O nouă perioadă cu schimbări semnificative se anunţă în septembrie şi octombrie. Vei avea mai mult de muncă decât ești tu obișnuită, dar vei alege un drum mai bun și vei ține ritmul cu cei mai ambițioși colegi. Dacă vrei să te căsătorești sau să te muți într-o casă nouă, discuțiile vor începe din luna martie. Nu vei reuși să pui în aplicare prea curând niciunul dintre cele două planuri, pentru că implică o serie de cheltuieli foarte mari în avans. Cu răbdare, le vei rezolva!

Cal. Mai multe realizări pentru tine și familia ta

Vei avea un an cu evenimente deosebite în viaţa personală şi în familie. Zodia Porcului te favorizează și te ajută să realizezi mai multe lucruri în plan personal. Vei reuşi să-ţi împlineşti un vis pe care îl împărtăşesc şi persoanele dragi ţie. Căsnicia, dragostea, copiii şi bucuriile simple îţi vor face viaţa mai senină în 2019. Singurul lucru de care trebuie să te fereşti este să faci vreo schimbare în carieră. Atenţia ta trebuie să se concentreze asupra actualului loc de muncă, asupra bugetului pe care îl ai deja și pe care trebuie să îl foloseşti mult mai eficient decât în alţi ani. Șanse prea mari să obții o avansare nu sunt, dar poți face mai mult cu banii pe care îi ai dacă ești creativă. Un sfat bun ar fi să te pregătești în prima parte a anului să îți plătești, astfel încât, din lunile mai – iunie să poți face economii serioase pentru proiectele cu adevărat importante ale familiei tale, arată horoscopul în anul Porcului de Pământ.

Șarpe. Fericirea o vei găsi în dragoste

Zodia Porcului este destul de capricioasă cu nativii din semnul Șarpelui. Pentru ei nu va fi un an excepțional, însă va fi un an în care vor învăța să aibă mai multă răbdare și mai multă încredere în dragoste. Dacă ești născută în anul Șarpelui, Porcul te poate ajuta în proiectele tale de suflet şi în relaţia de dragoste. Lunile iunie şi iulie sunt cele mai indicate să îţi cauţi o nouă iubire, iar luna august poate fi cea mai bună lună pentru a concepe un copil, dacă ești deja căsătorită.   Câştigurile tale nu vor spori prea mult în 2019, dar vei reuşi să păstrezi ceea ce ai adunat până acum. Ferește-te de proiecte care presupun investiţii mari, deoarece vei întâmpina diverse obstacole și piedici. Pe de altă parte, la serviciu, în lunile martie și aprilie te așteaptă momente mai dificile, dar în septembrie vei avea șansa să îți revizuiești cariera și să faci o alegere mai bună.

Dragon. Un an mai liniștit și prosper

Va fi un an bun pentru nativii Dragoni, după ce au trecut prin câteva provocări dure în anul Câinelui. Zodia Porcului va fi mai generoasă cu tine și vei avea mai mult noroc. Vei avea şansa să îţi consolidezi poziţia socială, să urci în ierarhie în carieră şi să te bucuri de prosperitate, dar toate aceste lucruri se vor obţine prin multă muncă şi paşi mici. Zodia Porcului îţi poate aduce multe lucruri bune, pe care ţi le doreşti de multă vreme, dar trebuie să ai răbdare şi să aştepţi ocaziile potrivite pentru obiectivele tale. Dacă ai familie, vara şi toamna vor aduce belşug şi echilibru în viaţa voastră, iar primăvara e prielnică în profesie. Fă-ți economii de vacanță încă din luna aprilie și nu te baza pe împrumuturi de la prieteni. Ori de câte ori vei dori să pui în practică planurile personale, ar fi bine să te rezumi la propriile tale resurse.

Iepure. Grijă deosebită cu economiile!

Porcul și Iepurele nu au o relație compatibilă în zodiacul chinezesc, dar asta nu înseamnă că 2019 va fi un an slab pentru nativii Iepuri. Poate că va fi un an lipsit de evenimente deosebite, dar vor fi și perioade cu schimbări bune. Începutul anului poate fi o perioadă grea din punct de vedere financiar, dacă nu ai reuşit să scapi de datorii sau dacă nu ai nişte economii puse deoparte. Cheltuielile din februarie și martie accentuează greutăţile financiare. Dar norocul se întoarce de partea ta la începutul verii, când zodia Porcului are o influență mai puternică asupra câștigurilor. Fie găseşti o nouă sursă de bani, fie o colaborare, cert este că vei avea şansa să câştigi puțin mai bine. Trebuie, însă, să fii precaută. distracţiile şi vacanţele te vor împiedica să faci economii. Abia în ultimele două luni ale anului, se anunţă o perioadă prosperă, în care vei câştiga mai bine şi vei avea mai multe beneficii.

Tigru. Mai multă muncă și responsabilități

Noul an chinezesc sub dominația Porcului va fi un an mai dificil pentru Tigri, care vor primi o lecție de viață dură. Primăvara se anunță obstacole şi provocări, dar nu trebuie să te laşi demoralizată de greutăţile pe care le întâmpini. Situaţia materială delicată poate provoca neînţelegeri în familie şi chiar în relaţia de dragoste, mai ales dacă nu eşti căsătorită. Cine nu îți respectă munca și deciziile poate fi lăsat în urmă, pentru că vor fi momente în care nu vrei să fii indusă în eroare de nimeni. Toamna vei avea mult de muncă şi vei simți presiunea timpului. Persoanele dragi se vor simţi neglijate şi îţi vor reproşa acest lucru, dar te poți revanșa cu multă dragoste. Câteva dintre planurile şi visurile făcute împreună cu soțul sau cu familia trebuie revizuite. Din cauze obiective, vei fi nevoită să renunţi la unele dintre ele, spre dezamăgirea familiei sau a persoanei iubite, arată horoscopul în anul Porcului de Pământ.

 

Bivol. Un an cu multe ocazii bune!

Porcul și Boul sau Bivolul, cum mai este cunoscută această zodie, se ajută întotdeauna. Iar ocaziile bune care se ivesc în viața ta chiar de la începutul anului Porcului demonstrează că vei fi favorizată. Zodia ta din zodiacul chinezesc va avea parte numai de lucruri bune, mai ales dacă eşti ambiţioasă şi ştii exact ce vrei de la viaţă. Dacă ai examene grele în faţă, dacă vrei să dezvolţi o afacere sau vrei să pui bazele unei noi cariere, influenţa benefică a Porcului te va ajuta din plin în cea de a doua parte a anului. Dacă apar provocări, încearcă să le faci faţă fără să implici alte persoane în probleme tale. Singură te vei descurca mult mai bine, pentru că numai tu ştii ce scopuri urmăreşti! Din toamnă câştigurile tale vor spori, vei fi în centrul atenţiei, înconjurată mereu de dragoste şi te vei bucura de o vacanţă de vis. Iar la momentul potrivit, bucură-te de viaţă!

 

Cocoș. Profită de orice clipă de dragoste!

Situaţia materială nu va fi prea bună la început de an pentru nativii Cocoși. Abia de la jumătatea lunii martie, zodia Porcului îi ajută să pună capăt unor probleme vechi. Atunci vei răsufla uşurată şi vei reuşi să treci peste obstacole. Chiar dacă Porcul nu este favorabil câştigurilor în sezonul rece, situaţia se va schimba din aprilie, când vei reuşi să recuperezi o parte din banii risipiţi. Însă câştiguri mai consistente se anunţă din august. Lunile august și septembrie vor fi foarte bune pentru zodia ta și te vei simți liberă să iei decizii importante. Zodia Porcului va fi mai generoasă cu tine în iubire, iar promisiunile pe care ți le-a făcut partenerul de viață încep să se împlinească. De iubire te vei bucura din plin vara, în special în lunile iulie şi august, dar și în luna decembrie, când petrecerile de sfârșit de an. Dacă ești singură, atunci vei avea ocazia să cunoști un partener serios, pe care te poți baza pe viitor.