Anul 2022 trebuie să fie un an mult mai bun tocmai pentru că este anul Tigrului, o zodie favorabilă, puternică și norocoasă. Va fi anul în care vom găsi soluții la cele mai mari probleme cu care ne confruntăm în prezent. Astrologii chinezi sunt optimiști, deoarece va fi un an cu semn de Apă, iar zodia Tigrului aduce întotdeauna soluții bune.

Ce semnificații mistice are Tigrul în zodiacul chinezesc

Acest animal de pradă, inteligent și puternic, dar maiestuos și elegant, este considerat regele animalelor în zodiacul oriental. Semnul Tigrului este unul de bun augur, favorabil pe toate planurile vieții. El este simbolul curajului, al îndrăznelii și al puterii.

Dar cel mai important lucru este faptul că Tigrul este singura zodie care poate alunga demonii, cum se credea în vremurile vechi. Iar azi se crede că Tigrul alungă necazurile și durerile, problemele grave și serioase cu care ne confruntăm la nivel social și individual.

Cum va evolua anul Tigrului în 2022

Bunăstarea: lunile aprilie, august și septembrie vor fi cele mai bune luni în ceea ce privește sănătatea, iar în lunile mai, iunie și iulie aceasta este în scădere.

Sănătatea: lunile aprilie, august și decembrie sunt cele mai bune, în schimb lunile iunie și noiembrie sunt perioade critice.

Cariera: șansele cresc foarte mult în lunile februarie și august, dar se înregistrează o scădere în lunile martie și iunie.

Dragostea: cele mai frumoase șanse apar în lunile aprilie și mai, cu o scădere dramatică în luna martie.

Ce influență are Tigrul la nivel social

Astrologii chinezi își pun mari speranțe în anul Tigrului și speră ca 2022 să fie un an mult mai bun la nivel social. Se vor găsi mai multe soluții și tratamente pentru pandemia de coronavirus, cercetările medicale în acest sens vor evolua rapid și pandemia poate fi ținută sub control.

Se vor dezvolta mult mai bine domeniile legate de inginerie, infrastructură, construcții și locuințe. Vom fi martorii unor descoperiri fenomenale, Tigrul fiind zodia care împinde lucrurile dincolo de granițele cunoscute și cea mai progresistă dintre toate. Sunt șanse foarte mari ca, în 2022, să apară noi reglementări pentru bunăstarea generală a populației și noi reglementări pentru protecția mediului și a apelor la nivel global.