Berbec și Leu

Aceste două zodii solare sunt foarte active, sunt dinamice, strălucesc toată ziua și au nevoie de admirația celor din jur. Lor le vine de minune un ruj clasic, de un roșu aprins. Dar dacă forma buzelor tale nu se potrivește cu această culoare, poți încerca un roșu burgund intens sau o nuanță aprinsă de fucsia să pună în evidență personalitatea zodiei tale.

Taur și Fecioară

Cele două zodii cu semne de Pământ sunt iubitoare de liniște, frumusețe, confort și lux. Taurul și Fecioara adoră lucrurile fine, parfumurile, bijuteriile, mâncărurile sofisticate. În societate, țin cont de imaginea lor și le place să fie dichisite, îmbrăcate după ultima modă. Pentru ele, rujurile mate și ușor misterioase, în nuanțe pastelate de mov, roz sau cărămiziu sunt cele mai indicate.

Rujul potrivit cu personalitatea zodiei tale

Gemeni și Săgetător

Două zodii vorbărețe, agitate, strălucitoare, amatoare de noutăți inclusiv în domeniul machiajului și al modei, vor fi atrase de nuanțele presărate cu pudră de diamante și argint. Rujurile lucioase, strălucitoare, în culori tari, roz aprins, portocaliu, ciclam, purpuriu, prună… orice nuanță care iese imediat în evidență, în afară de rujurile mate, terne, pământii sau nude.

Rac și Pești

Zodii de Apă, alunecoase, ascunse, misterioase, visătoare, nativele din Rac și Pești iubesc rujurile lucioase, sidefate, în nuanțe pastelate și naturale. Se pare că nuanțele foarte tari nu se potrivesc cu semnul lor astral. Ar trebui să aleagă culori fine de roz, orange, levănțică sau pudră.

Balanță și Capricorn

Femeile din Balanță și din Capricorn sunt foarte delicate și romantice, chiar dacă sunt de obicei mai retrase și nu se manifestă precum nativele Rac, spre exemplu. Lor le plac nuanțele diafane de ruj, multe preferă să folosească doar un gloss, dar le vin bine culorile ciocolatii, culorile pudrate, nuanțele pământii pastelate și nuanțe de piersică.

Scorpion și Vărsător

Femeile născute în aceste zodii sunt adevărate animale de pradă când vine vorba de seducție. Cele înzestrate de natură cu o frumusețe rece, dar foarte atrăgătoare, cu un strop de șarm și de mister, preferă nuanțele tari de rujuri, de la violet, albastru, maroniu, la burgund și chiar negru strălucitor pentru o petrecere de noapte. Ele sunt poate singurele zodii pe care le avantajează culorile foarte închise și mate, dar trebuie să aibă buze perfect conturate.