Banii sunt asociați cu a doua și a opta casă a zodiacului, respectiv cu semnele Taurului și al Scorpionului, care sunt favorizate luna aceasta. Racii beneficiază de un context deosebit datorită eclipsei de Lună plină din 28 septembrie, iar Leii sunt susținuți de Marte în afaceri.

Taurul scoate bani din piatră seacă

Dacă ești născută în această zodie, se poate spune că ești cea mai norocoasă luna aceasta. Spre sfârșitul lui septembrie, ai cele mai mari șanse să aduni bani frumoși, fie dintr-o afacere, fie dintr-un comision pe care ți-l plătește un client înstărit. Ai talentul să îți folosești economiile pentru a obține noi avantaje și pentru a spori câștigurile cu care ești obișnuită.

Racul, norocos cu eclipsa

Bunăstarea vine spre sfârșitul lunii septembrie, când nativii Raci vor avea parte de o eclipsă de Lună plină. Este momentul lor de împliniri, câștiguri și beneficii. La serviciu, vor obține un comision sau chiar o mărire de salariu, iar acasă niște bani în plus datorită partenerului de cuplu.

Leul, sub protecția lui Venus

Toată luna septembrie, zodia de Foc a Leului este vizitată de Venus, un astru care aduce dragoste, dar care are grijă și de situația materială. În plus, conjuncția dintre Marte și Venus va fi prosperă pentru afaceri, în cazul nativilor care lucrează pe cont propriu. Inițiativele lor curajoase vor da roade!

Scorpionul, răsplătit pentru creativitate

Nativilor Scorpioni le merge din ce în ce mai bine, după ce Saturn le scoate în cale șanse nesperate, iar Marte face ordine prin facturi, plăți și recompense. După data de 25 septembrie, vor fi răsplătiți pentru ideile lor ingenioase la serviciu, pentru efortul pe care l-au depus în ultima perioadă, dar mai ales pentru fidelitate.

Ce ar trebui să facă zodiile mai puțin norocoase

  • Berbec: încearcă să reduci cheltuielile la minimum necesar
  • Gemeni: caută o colaborare profitabilă
  • Fecioara: amână cumpărăturile prea scumpe
  • Balanța: reeșalonează datoriile
  • Săgetător: cheltuiește mai puțin pe distracții
  • Capricorn: investește doar în obiecte de valoare
  • Vărsător: renunță o vreme la călătorii
  • Pești: vinde obiectele de care nu mai ai nevoie