Va fi cea mai scurtă eclipsă de Lună a secolului, iar discul Lunii va fi înconjurat de o lumină sângerie de rău augur. Tot azi este și Paștele evreiesc, sărbătoarea Pesah, moment în care astrele scot la iveală confruntarea dintre bine și rău.

 Luna sângerie anunță Apocalipsa?

Ori de câte ori Luna sângerie a coincis cu o mare sărbătoare evreiască, aceasta a declanșat schimbări dramatice în istoria omenirii. În anul 1493, când a avut loc aceeași conjunctură astrală, iar Pesahul a fost sărbătorit pe Lună plină, evreii au fost alungați din Sicilia, sub amenințarea cu moartea și toate averile le-au fost confiscate. Tot în acel an, Columb s-a întors victorios în Spania, după ce cucerise Lumea nouă, iar Papa Alexandru al VI-lea a împărțit America între Spania și Portugalia. Pastorii Mark Blitz and John Hagee, care au analizat istoria tuturor momentelor marcate de Luna sângerie, se tem că anul acesta ar putea veni sfârșitul, așa cum a fost profețit cândva în Biblie: ”Când Soarele se va întuneca și Luna se va acoperi de sânge, atunci va veni ziua cea cumplită și mare când se va întoarce Domnul”. Cu toate acestea, Luna sângerie este un fenomen astral care se repetă cu o anumită regularitate, iar data Apocalipsei nu poate fi cunoscută cu exactitate. Vor mai fi eclipse și Luni de sânge și în anii 2032-2033, 2043-2044, 2050-2051, 2061-2062, 2072-2073, dar numai anul acesta ea coincide cu Paștele evreiesc.

Astrologul Medeea ne dezvăluie secretele eclipsei de Lună și ne prezice fiecăruia în parte, în funcție de zodie, ce semnificație va avea pentru noi.

Iată cum va influența eclipsa totală de Lună zodiile!

Berbec

Pune-ți o dorință și fă tot posibilul să ți-o împlinești! Eclipsa de Lună are o influență puternică asupra ta și te va ajuta să îți împlinești un vis sau să faci un pas înainte în carieră. De asemenea, îți oferă condițiile prielnice să primești ajutor din partea unei persoane dragi.

Taur

Vei fi tentată să părăsești un drum vechi pentru a alege unul nou. Este un moment prielnic să îți stabilești noi obiective și să încerci activități noi. În următoarele cinci zile, vei găsi o adevărată resursă de beneficii.

Gemeni

Ia în considerare toate posibilitățile și șansele. Nu se știe niciodată de unde sare iepurele! Vei avea ocazia să descoperi resurse noi pentru planurile tale, idei creative și sprijin neașteptat.

Rac

Eclipsa totală de Lună îți oferă șansa rară să o iei de la capăt, într-o anumită privință, să ștergi cu buretele eșecurile și să te bucuri de succes. Dacă este vorba de relația de dragoste, fericirea va fi cu atât mai mare!

Leu

Vei avea ocazia să faci ceva deosebit pentru tine, pentru persoana iubită sau pentru familia ta. Acum, sunt favorizate investițiile și planurile majore care presupun sume mari de bani. Vei culege mai târziu și roadele bogate.

Fecioară

Vei trece spre un nivel nou și vei găsi oportunități la care nici nu visai. Din punct de vedere social, profesional și financiar, eclipsa aduce energia de care aveai nevoie. Profită din plin!

Balanță

Zodia ta este influențată în totalitate de eclipsă, iar energia ei se va resimți din plin în următoarele două luni. În următoarele zile, ar fi bine să ceri și să negociezi ceea ce vrei să obții și vei primi mai mult.

Scorpion

Va începe un nou proiect la locul de muncă, în care vei avea un rol important. Poate fi momentul cel mai bun să te afirmi și să te bucuri de glorie. Dacă nu ești interesată de carieră, eclipsa de Lună poate fi momentul culminant al unei relații incerte.

Săgetător

Te lași purtată de val și prietenii apropiați îți vor face surprize nebănuite. Dacă ești singură, s-ar putea să fii invitată la o petrecere unde vei avea ocazia să cunoști un partener de încredere.

Capricorn

Mergi înainte, pentru că ești pe calea cea dreaptă, pare să îți spună eclipsa. Dacă, totuși, nu ești sigură pe ceea ce poți face, stai de vorbă cu persoanele care te pot sfătui și care te pot ajuta în momentele de cumpănă.

Vărsător

Eclipsa sporește intuiția și creativitatea, iar planurile tale iau avânt. În curând, vei primi vești bune și cu privire la câștigurile tale, ceea ce te impulsionează să îți faci planuri de vacanță.

Pești

Astrele se grăbesc să îți ofere ceea ce ai cerut, dar numai dacă ai muncit și tu. Nu te aștepta să primești ceva pe gratis. Eclipsa poate fi generoasă cu ambițiile tale profesionale, dar cere și multă muncă!

sursa foto: NASA Goddard Photo and Video / Foter / CC BY” target=”_blank”>Foter.com